Sjtoere Manne Daag 2019

Sjtoere Manne Daag 2019

Zaterdag 15 juni, een hele dag speciaal voor de man! Nadat de vrouwen in mei heerlijk zijn vertroeteld is het nu de beurt aan de mannen. Op de dag voor Vaderdag is het tijd om er samen met pap op uit te gaan. Al lopend door de historische binnenstad van Sittard stuit je op toffe Vaderdag-activiteiten. Zo verandert de Markt in een groot strijdtoneel waar touwtrekteams strijden om de titel 'Sterkste Team van Sittard', doe je mee aan diverse vader-kind-wedstrijdjes, aanschouw je stoere voertuigen, word je getrakteerd op allerlei lekkers en is er livemuziek en kidsvermaak aanwezig. Eén en al spektakel voor de grote én kleine man.

Op stap met pap!
Quality time met je pa. Dat is waar Sjtoere Manne Daag om draait. Een hele middag samen vaderdag-activiteiten beleven. Samen ontdekken, lachen én doen. Sittard heeft zaterdag 15 juni alles in huis voor een geweldige vader-kind-dag. Je volgt de kronkelende straten in de binnenstad en de activiteiten komen je vanzelf tegemoet. Behoefte aan een pauze-momentje? Kom dan lekker op adem in vele cafés, restaurants of gezellige terrasjes. Uiteraard zijn de mama's ook van harte welkom!


De stoerste papa van Sittard verkiezing
Is jouw papa een echte superhero die alles wegjaagt wat eng is? Geeft hij de beste knuffels? Is hij een kanjer in een potje stoeien? Staat hij altijd voor je klaar of laat hij je tranen verdwijnen als je verdrietig bent? Vertel ons waarom jouw vader de beste en stoerste is én maak kans op een te gekke Vaderdagprijs. Alle papa's, van piepjong tot de alleroudste, komen in aanmerking voor de titel van 'Stoerste papa van Sittard'. Tien papa's worden uitgekozen en op een bijzondere manier in het zonnetje gezet. De prijsuitreiking vindt plaats op zaterdag 15 juni tijdens het Vaderdagevent Sjtoere Manne Daag. 

Wil je dat jouw vader ook kans maakt op de titel 'De stoerste papa van Sittard'? Houdt dan de website en Facebook-event pagina van Sjtoere Manne Daag in de gaten. Hier worden regelmatig updates over o.a. het programma en de verkiezing bekend gemaakt. 

Sjtoere Manne Daag

Wanneer: Zaterdag 15 juni 2019
Tijdstip: 12:00-17:00 uur
Waar: Centrum Sittard
Overig: Gratis toegang