Ontdek unieke adresjes in eeuwenoude straten

Stay healthy, stay safe!

Sittard van boven

Samen vechten tegen corona!

Zoek hier in ons winkelaanbod

Genieten

Kom veilig winkelen en recreëren
Eten & drinken

Mckaela's koffie en thee

Beleef koffie en thee op een unieke manier in het historische hart van Sittard. Wie over de drempel stapt bij McKaelas proeft meteen de gezellige en huiselijke sfeer en ruikt de heerlijke koffie- en theegeuren. Met meer dan 120 verschillende theeën en 40 verschillende koffieboonsoorten wordt het kiezen een smakelijke uitdaging. Neem lekker plaats in onze gedeeltelijk overdekte theetuin en geniet in alle rust van een heerlijk kopje thee of koffie, alles bereid door onze echt Italiaanse barista Giuseppe. Is het buiten een beetje fris dan is het binnen in onze winkel of in de sfeervol verlichte gewelvenkelder ook heerlijk vertoeven. Ook kun je bij ons terecht voor leuk servies, koffie- en theepotten, waterkokers, espressomachines van gerenommeerde merken, slow-koffie producten, aanverwante theeproducten en unieke cadeautjes in elke prijsklasse. Wil je graag zelf barista zijn dan is een barista-workshop een goed idee. Hier leert onze Italiaanse barista Giuseppe je alles over koffie, de verschillende koffie soorten en ook uiteraard hoe je zelf een heerlijk kopje koffie kunt zetten. Zin in High Tea met vrienden en vriendinnen? Dit verzorgt Jolanda in de sfeervolle gewelvenkelder. Geniet van de overheerlijke zelfgebakken scones met clotted cream, de met zorg gemaakte sandwiches, de huisgebakken taarten en gebakjes en dit alles uiteraard geserveerd met onze uitgebreide koffie en thee. Onze kelder is ook zeer geschikt om met collega’s te vergaderen, even weg van de werkplek. Of wat dacht je van een leuk familiefeest in deze sfeervolle omgeving!

Gastvrij

Proef het goede leven op een gastvrij terras

Een dagje uit

Maak er een historisch dagje shoppen van

Sittard. Genieten voorop!

De unieke historische binnenstad van Sittard is een plek vol levenslust. Dat zie, voel, hoor, proef en ruik je direct. Bij uitstek een plek voor mensen die aandacht hebben voor wat mooi, aangenaam en smakelijk is. En daar hoef je geen Sittardenaar voor te zijn.

Bijzondere speciaalzaken, prachtige terrasjes, verborgen stadstuinen: in Sittard staat genieten voorop in het sfeervolle decor van een eeuwenoude binnenstad! Laat je verrassen, ontdek de gezellige winkelstraten en laat je verwennen op het sfeervolle marktplein:

  • Historische binnenstad met eeuwenoud marktplein
  • Sfeervol, klein en intiem
  • Maar liefst 100 unieke speciaalzaakjes die je nergens anders vindt
  • Culinaire wereldreis aan smaken
  • Alles binnen loopafstand en met genoeg parkeeropties
Plan je bezoek