Alles veur de Mam 2023

Zaterdag 13 mei

Moederdag staat weer voor de deur! Op zaterdag 13 mei van 12:00-17:00 vieren we dat in Sittard. Deze dag kan je samen met je moeder(figuur) de binnenstad in en valt er vanalles te beleven. Zo kan je samen cupcakes versieren, kan je een gratis ijsje halen in een speciale Moederdagsmaak of je eigen bloemenboeketje laten samenstellen!

'Liefste mama van Sittard' verkiezing

Laat ons weten waarom jouw mama de liefste is en maak kans op een te gekke Moederdagprijs! Klik hieronder op de link om je moeder(figuur) op te geven! Opgeven kan t/m maandag 8 mei via onderstaande link.

De uitreiking zal plaats vinden op zaterdag 13 mei om 14:00 uur bij het standbeeld van Zefke Mols (kruising van de Brandstraat, Limbrichterstraat en Walstraat). De winnaars worden vooraf benaderd

Speciale Moederdagijsjes

Tijdens al dat shoppen en slenteren is het tijd voor iets lekkers. Iets bijzonder lekkers om precies te zijn. Speciaal voor Alles veur de Mam heeft ConeCorner enkele Moederdag-ijssmaken ontwikkeld. Bij de mobiele ijskar op de Steenweg proef je gratis deze bijzondere smaken.

Photobooth

Deze speciale dag moet vastgelegd worden! Bezoek de fotospot en laat je mooiste glimlach zien. Er staat een enthousiaste gastheer klaar die je samen met je moeder op de foto zet.

Moederdag-boeketje

Voor het voormalige pand van Promiss op de Limbrichterstraat kun je op vertoon van een kassabon je eigen bloemenboeketje samenstellen met behulp van een lokale bloembinder. Stel een speciaal boeketje met betekenis samen voor de liefste mama's.

Knutselhoek en cupcakes versieren

Voor bij Brasserie Leven kan je gezellig samen cupcakes versieren. Ga los met glazuur en sprinkels en eet ze samen ter plekke op of neem ze mee naar huis. Daarnaast kun je ook nog een leuk presentje voor 'mama' knutselen. 

Glittertattoo's en hartjesballonnen

Bij deze stand van Luna Events kan je samen met je moeder matchende glittertattoo's laten zetten! De dames van Luna Events zijn terug te vinden bij de waterfontein op de kruising van de Limbrichterstraat en Molenbeekstraat. 

Stel een uniek gedichtje samen voor mama

Bij het carnavalsbeeld op de Walstraat kan je een uniek Moederdag gedichtje samenstellen met behulp van een dichter. Je krijgt het gedichtje uitgetypt mee naar huis, zodat je deze zondag aan mama kan voorlezen!

Karikaturist

Neem plaats bij onze karikaturist en laat een sneltekening van jezelf maken! Hij tekent de leukste en grappigste versie op een bierviltje! Hij zal zich tussen 12:00 - 17:00 uur door de binnenstad verplaatsen, dus aarzel niet om een tekening bij hem te laten maken.