Alles veur de mam

Evenement: Alles veur de mam

Hoe vaak leg jij je moeder in de watten? Eigenlijk doen we dat toch niet vaak genoeg? 'Alles veur de mam' in Sittard is daar een uitgelegen kans voor. Neem zaterdag 12 mei je moeder, oma, vriendin of buurvrouw mee naar Sittard, want tijdens Alles veur de mam worden alle dames in het zonnetje gezet. Beleef samen een heerlijke dag en geniet van de leukste activiteiten.


Programma

 • Karikaturist: wegens groot succes vorig jaar, keert de karikaturist dit jaar weer terug. Neem plaats op de gezellige bank en laat samen met mam een prachtig portret maken. Locatie: Markt - 12:00-17:00 uur.
 • Plakplaatje: voor de kids worden 'Alles veur de mam' plaktattoo's uitgedeeld. De tattoo's zijn verkrijgbaar bij de Kinderhoek op de Voorstad. 12:00-17:00 uur
 • Livemuziek: op de Markt geniet je van een live optreden van de band Hard2Get. Tussen 12:00-16:00 uur spelen ze vliegensvlug de lekkerste hits achter elkaar door.
 • Zoete lekkernijen: op verschillende locaties in de stad ontvang je gratis lekkernijen. Op de Voorstad in Sittard wordt je bijvoorbeeld getrakteerd op een heerlijke wafel. 12:00-17:00 uur
 • Gedichtje veur de mam: op zoek naar een uniek moederdagscadeau? Dichteres Julie Droeghaag zit klaar om in een handomdraai een persoonlijk gedicht voor mama te schrijven. Locatie: Limbrichterstraat, tegenover Van Haren. 12:00-17:00 uur.
 • Picture perfect: leg deze dag vast door samen op de foto te gaan. Op de Markt staat een enthousiaste gastheer klaar om deze foto samen met mam te maken. Deel de gemaakte foto via Facebook of Instagram met de #allesveurdemam en maak kans op een diner met de mam. 12:00-17:00 uur
 • Naambordje laten maken: handlettering is helemaal hip en happening. Studio Patchoeli is tijdens Alles veur de mam aanwezig om een uniek naambordje voor Moederdag te maken. Locatie: Walstraat. 12:00-17:00 uur.
 • Straattheater: al lopend door de slingerende straten van Sittard word je verrast door sprookjesachtige acts met zang, bellenblaas en interactieve spellen. De acts zijn tussen 12:00-17:00 uur te vinden op diverse locaties in de binnenstad. 
 • Kinderhoek: speciaal voor de kinderen is er de inmiddels bekende knutselhoek op de Voorstad. Hier kan een leuk Moederdagcadeau gemaakt worden. 12:00-17:00 uur.
 • Shoppen: de winkels zijn geopend van 10:00-17:00 uur.
 • De Liefste Mama van Sittard Verkiezing: voorafgaand aan het evenement krijgen de kinderen de kans om hun mama's op te geven als 'Liefste mama van Sittard'. Tijdens het evenement zal tussen 14:00-14:30 uur de prijsuitreiking plaatsvinden op het kruispunt van de Brandstraat, Limbrichterstraat en Walstraat. Wil je dat jouw moeder ook kans maakt op de titel 'De Liefste mama van Sittard'? Vul dan nu het deelnameformulier in. 

Alles veur de mam

- Wanneer: Zaterdag 12 mei 2018
- Tijdstip: 12:00-17:00 uur
- Waar: Centrum Sittard
- Overig: Gratis toegang

Alles veur de mam