Alles veur de Pap

Hèt Vaderdagevent in de binnenstad van Sittard

Op zaterdag 17 juni staat de binnenstad van Sittard in het teken van Vaderdag! Traditiegetrouw worden op de zaterdag voor Vaderdag alle vaders en vaderfiguren in de watten gelegd en is er genoeg te doen en te beleven. Uiteraard vindt ook de ‘Liefste papa van Sittard’ verkiezing weer plaats. Wat is er allemaal te doen?

'Liefste papa van Sittard' verkiezing
Is jouw papa de liefste papa van Sittard? Vertel ons via onderstaand formulier waarom dat zo is en wie weet maakt je papa wel kans op één van de vijf fantastische cadeaupakketten! Op zaterdag 17 juni om 14:00 uur worden uit deze vijf papa's live een winnaar getrokken die kans maakt op de hoofdprijs! Wat dat is, houden we nog even geheim. Dus zorg dat als je je papa opgeeft, je de zaterdag om 14:00 uur ook beschikbaar bent voor de eventuele prijsuitreiking! Heel veel succes!

Bijzonder Vaderdag-ijs
Speciaal voor Vaderdag heeft Cone Corner twee hele speciale smaken ontwikkeld. Heb je wel eens van bier-ijs of van candy bacon-ijs gehoord? Dit moet je toch proeven! Alleen op deze dag kan je deze bijzondere smaken proeven.

Knutsel wat moois voor papa!
Heb je nog geen cadeautje? Geen probleem! Knutsel wat moois in onze knutselhoek en verras je papa met een mooie tekening of een leuk knutselwerkje.

Mijn papa is een superheld!
Ga jij samen met papa op de foto als superheld? Trek een stoere superhelden cape aan, neem plaats bij de toffe photobooth en neem de uitgeprinte polaroid vervolgens mee naar huis!