Alles veur de Pap!

Zaterdag 18 juni staat in het teken van Vaderdag! Deze dag is er van alles te beleven en te zien. Kom jij ook?

 

Traditiegetrouw is er de zaterdag voor Vaderdag van alles te doen in de historische binnenstad van Sittard. Ook dit jaar hebben we een aantal leuke activiteiten voor jullie op de planning staan. Wat dacht je van een coole tattoo zetten, een heerlijk Vaderdag-ijsje en stoere auto's kijken!

 

Zet een coole tattoo!

Gedurende het hele evenement lopen er twee stoere dames rond in de binnenstad. Zij zetten helemaal gratis een coole tattoo bij je! Papa en de kids kunnen dezelfde nemen, maar er is genoeg keus! Er zit dus sowieso iets voor iedereen bij.

 

Bijzonder Vaderdag-ijs

Speciaal voor Vaderdag heeft Cone Corner twee hele speciale smaken ontwikkeld. Heb je wel eens van bier-ijs of van candy bacon-ijs gehoord? Dit moet je toch proeven! Alleen op deze dag kan je deze bijzondere smaken proeven.

 

Stoere auto's kijken

Auto's mogen niet ontbreken op deze dag! We hebben ze in allerlei soorten en maten staan, van nieuw tot oud. Bekijk ze allemaal en ga er mee op de foto!

 

Knutsel wat moois voor papa!

Bij onze knutselhoek kan je wat moois maken voor papa. Maak je een mooie tekening? Of een coole stropdas? Laat je creativiteit de vrije loop!

 

Liefste papa verkiezing

Is jouw papa de liefste papa van Sittard? Vertel ons via onderstaand formulier waarom dat zo is en wie weet maakt je papa wel kans op één van de vijf fantastische cadeaupakketten! Op zaterdag 18 juni om 14:00 uur worden uit deze vijf papa's live een winnaar getrokken die kans maakt op de hoofdprijs! Wat dat is, houden we nog even geheim. Dus zorg dat als je je papa opgeeft, je de zaterdag om 14:00 uur ook beschikbaar bent voor de eventuele prijsuitreiking! Heel veel succes!