Augustus in Sittard

Augustus in Sittard

Iedere maand zetten we de leukste tips, nieuwtjes en things to do in Sittard voor jullie op een rijtje. Geniet in augustus van de Happy Hour acties bij Witteveen, lees hoe Bagels & Beans een prijs in de wacht wist te slepen en ontdek leuke uitstapjes zoals het Sint Rosa Festival of de tentoonstelling 'Object Love'. 

 

 


Happy Hour bij Witteveen
Hele maand augustus

Witteveen Mode Sittard leek even weg te zijn uit het straatbeeld van Sittard, maar niets is minder waar. Ze kwamen terug met een prachtige nieuwe winkelinrichting. Om dit heugelijke feit te vieren hebben ze iets leuks in petto: de hele maand augustus, iedere vrijdag Happy Hours van 15.00-17:00 uur. Onder het genot van een hapje en een drankje kun je kennis maken met de vernieuwde collectie, leuke aanbiedingen en (vaste) klantenacties. Iedereen is van harte welkom! 

Witteveen Mode
Brandstraat 7, Sittard


Bagels & Beans valt in prijzen
Van harte gefeliciteerd!

Onlangs heeft Bagels & Beans de de GfK Out of Home award gewonnen! Tijdens dit jaarlijkse consumentenonderzoek voor landelijke horecaformules zijn ze als beste uit de test gekomen binnen het 'Coffee & Lunch' segment, namelijk met een 7,4. Er werd gelet op de zogeheten 7 G's: gemak, gastvrij, goedkoop, genieten, gezond, goed geweten en goed verhaal. Van harte gefeliciteerd! 

Bagels & Beans
Putstraat 4, Sittard


Object Love

14 april t/m 2 september

Ga snel voor je te laat bent. Alleen nog deze maand kun je terecht bij de tentoonstelling 'Object Love' bij Museum Hedendaagse Kunst De Domijnen. Object Love onthult onze intieme relatie met dingen. Mensen maken dingen om in onze praktische en emotionele behoeften te voorzien. Dingen zijn overal. We zitten er op, in, tussen of onder. Ze zijn een verlengstuk van ons lichaam en vergroten onze capaciteiten. We zijn er lijfelijk en emotioneel mee verbonden.

Museum Hedendaagse Kunst De Domijnen
Ligne 5, Sittard


Pre-launch in eigen restaurant
23 augustus

Wauw! Roos ten Zeldam, eigenaresse van restaurant Groenten van Roos in Sittard, lanceert een eigen boek. Op donderdag 23 augustus vindt het pre-launch event plaats in haar eigen restaurant. Het boek 'Groenten van Roos' geeft een totaal nieuwe kijk op gezond eten. Ben jij een liefhebber van gezond eten of wil je juist leren hoe je een eenvoudige maaltijd in slechts 10 minuten kan bereiden? Kom 23 augustus dan zeker even langs!

>> Lees nu hoe Roos haar droom werkelijkheid werd


Sint Rosa Festival
24 t/m 26 augustus

Waan je even in een andere wereld tijdens het Sint Rosa Festival. Van 24 t/m 26 augustus is het feest in Sittard. Of je nu komt voor de homemademarket, de foodtrucks, het Circus Zanzara, de nostalgische kermis of het programma boordevol gratis optredens. Tijdens het Sint Rosa Festival valt er overal wat te beleven. Bekijk de website en stel alvast je eigen programma samen.

www.sintrosa.nl


Koopzondag
26 augustus

De laatste zondag van de maand is het tijd om te shoppen in Sittard. De winkels openen haar deuren van 12:00-17:00 uur. Combineer dit dagje shoppen met een rustmoment op een van de gastvrije terrassen of bezoek het altijd-gezellige Sint Rosa Festival. 

Koopzondagen Sittard

Ontdek ook de volgende activiteiten in Sittard:

>> Hét shopspektakel: Outlet Shopping Day
>> Zomers genieten in Sittard