De liefste mama van Sittard is...

De Liefste mama van Sittard is...

Nicole Erens! Volledig verbaasd en tevens met een stralende glimlach wint mama Nicole de verkiezing van de Liefste mama van Sittard. De verkiezing is een onderdeel van het jaarlijkse Moederdag event Alles veur de mam. Nicole, van harte gefeliciteerd met deze eretitel! 

Dochter Jolien gaf haar op en werd samen met nog negen andere moeders uitgenodigd voor de prijsuitreiking. Wethouder Noël Lebens nam de presentatie voor zijn rekening en zette één voor één alle tien de moeders in het zonnetje door de inzending van zoon of dochter voor te lezen én hen te trakteren op een mooie roos en een lekkere verrassing. Jolien gaf haar moeder op voor de titel van Liefste mama van Sittard met de volgende woorden: 

"Ze staat altijd klaar voor haar gezin, ondanks dat ze heel veel aan haar hoofd heeft en heel hard en veel werkt. Ze heeft veel met haar vier kinderen moeten doorstaan en al haar kinderen zijn haar voor altijd dankbaar voor alles wat ze hen gegeven heeft. Alles doet ze uit liefde en daarvoor verwacht ze niets terug. Zij verdient het om in het zonnetje gezet te worden. Ze is zelfs de liefste mama van Limburg!".

Geheel willekeurig werd uit de tien geselecteerde moeders één moeder tot winnaar gekozen die als extra prijs een weekendje mag rondrijden in een te gekke Mini Cabrio, aangeboden door Keram Maastricht. Moeder Nicole bleek de gelukkige winnaar te zijn. We wensen Nicole en haar gezin een heerlijk weekend toeren in deze prachtige auto!

 

Ontdek ook andere evenementen in Sittard:

>> Sjtoere Manne Daag
>> Nieuw dit jaar: KènjerFest 

Alles veur de mam!