De liefste mama van Sittard Verkiezing 2019

De liefste mama van Sittard Verkiezing

Als onderdeel van het Moederdagevent Alles veur de Mam gaan we ook dit jaar weer op zoek naar de allerliefste mama van Sittard. Want zeg nu eerlijk, hoevaak zetten we onze moeders eigenlijk in het zonnetje? Veel te weinig toch? Dan is nu het moment aangebroken. De jaarlijkse 'Liefste mama van Sittard verkiezing' gaat weer van start. Laat ons weten waarom jouw mama de liefste is en maak kans op een te gekke Moederdagprijs!

Doe mee en win een te gekke Moederdagprijs!
Je krijgt de kans om ons te laten weten waarom jouw mama zo speciaal voor je is, waarom zij de állerliefste van Sittard is. We gaan op zoek naar de 10 leukste inzendingen over piepjonge moeders, de alleroudste mama's en alles wat daar tussenin zit. Uiteraard is het toegestaan dat de papa's de allerkleinsten een handje helpen bij het 'typ-gedeelte' van deze verkiezing. 

De prijsuitreiking van de 'Liefste mama van Sittard verkiezing' vindt plaats op zaterdag 11 mei tijdens het Moederdagevent Alles veur de mam. De mama's die de hoofdrol spelen in de 10 leukste inzendingen ontvangen tijdens de prijsuitreiking een leuke verrassing. Één mama zal gehuldigd worden tot de allerliefste en wint een verrassingspakket (gevuld door o.a. Het Laagland en Boekhandel Krings) én een weekend gratis rijden in een gloednieuwe MINI van Keram Maastricht. 

Deelnameformulier 'Liefste mama van Sittard verkiezing'
Vul onderstaand deelnameformulier in en vertel ons waarom jouw mama de liefste is. Deelname is mogelijk t/m maandag 6 mei. De contactgegevens zijn nodig om contact op te nemen met de tien geselecteerde winnaars.

Moederdag vier je in Sittard!

Alles veur de Mam 2019