De liefste mama van Sittard verkiezing

De liefste mama van Sittard verkiezing

Hoe vaak zet jij je moeder in het zonnetje? Eigenlijk doen we dat toch veel te weinig. Nou, dan is nu het moment aangebroken. De jaarlijkse 'Liefste mama van Sittard verkiezing' gaat weer van start. Laat ons weten waarom jouw mama de liefste is en maak kans op een te gekke Moederdagprijs!

Doe mee en win een te gekke Moederdagprijs!
Je krijgt de kans om ons te laten weten waarom jouw mama zo speciaal voor je is, waarom zij de állerliefste van Sittard is. We gaan op zoek naar de 10 leukste inzendingen over piepjonge moeders, de alleroudste moeders en alles wat daar tussenin zit. Moeder ben je tenslotte hun hele leven. Uiteraard is het toegestaan dat de papa's de allerkleinsten een handje helpen bij het 'typ-gedeelte' van deze verkiezing. 

De prijsuitreiking van de 'Liefste mama van Sittard verkiezing' vindt plaats op zaterdag 12 mei tijdens het Moederdagevent Alles veur de mam. De mama's die de hoofdrol spelen in de 10 leukste inzendingen ontvangen tijdens de prijsuitreiking een leuke verrassing. Één mama zal gehuldigd worden tot de allerliefste en wint een weekend gratis rijden in een gloednieuwe MINI van Keram Maastricht. 

Deelnameformulier 'Liefste mama van Sittard verkiezing'
Vul onderstaand deelnameformulier in en vertel ons waarom jouw mama de liefste is. Deelname is mogelijk t/m maandag 7 mei. De contactgegevens zijn nodig om contact op te nemen met de tien geselecteerde winnaars.

Alles veur de mam

Moederdagevent: Alles veur de mam
Quality-time met je moeder. Zo nu en dan is dat gewoon even nodig. Het Moederdagevent Alles veur de mam is daar de perfecte gelegenheid voor. Op zaterdag 12 mei zijn er tussen 12:00-17:00 uur verschillende activiteiten georganiseerd speciaal voor de dames. Muzikaal genot, vele lekkernijen, gratis een humoristische cartoon van een getalenteerde karikaturist, gedichtjes voor de mam, straattheater en nog veel meer. 

>> Lees meer over Alles veur de mam.