De stoerste papa van Sittard Verkiezing 2019

De stoerste papa van Sittard Verkiezing 2019

Als vast onderdeel van het Vaderdagevent Sjtoere Manne Daag gaan we ook dit jaar weer op zoek naar de 'Stoerste papa van Sittard'. In een speciale verkiezing kunnen papa's van alle leeftijden in het zonnetje worden gezet. Door hen op te geven voor de verkiezing maakt hij kans om uitgekozen te worden en op een bijzondere manier verrast te worden. Vertel ons waarom jouw vader de beste en stoerste is!

Doe mee en win een te gekke Vaderdagprijs!
Je krijgt de kans om ons te laten weten waarom jouw papa zo speciaal voor je is, waarom hij de állerstoerste van Sittard is. We gaan op zoek naar de 10 leukste inzendingen over piepjonge vaders, de alleroudste vaders en alles wat daar tussenin zit. Uiteraard is het toegestaan dat de mama's de allerkleinsten een handje helpen bij het 'typ-gedeelte' van deze verkiezing. 

De prijsuitreiking van de 'Stoerste papa van Sittard verkiezing' vindt plaats op zaterdag 15 juni tijdens het Vaderdagevent Sjtoere Manne Daag. De papa's die de hoofdrol spelen in de 10 leukste inzendingen ontvangen tijdens de prijsuitreiking een leuke verrassing. Één papa zal gehuldigd worden tot de allerstoerste en wint een weekend gratis rijden in een gloednieuwe (stoere) auto, aangeboden door Keram Maastricht. Ook zit er een leuke verrassing bij van Het Laagland en Boekhandel Krings.

Deelnameformulier 'Stoerste papa van Sittard verkiezing'
Vul onderstaand deelnameformulier in en vertel ons waarom jouw papa de stoerste is. Deelname is mogelijk t/m donderdag 6 juni. De contactgegevens zijn nodig om contact op te nemen met de tien geselecteerde winnaars.