De stoerste papa van Sittard verkiezing

De stoerste papa van Sittard verkiezing

Is jouw papa een echte superhero die alles wegjaagt wat eng is? Geeft hij de beste knuffels? Is hij een kanjer in een potje stoeien? Staat hij altijd voor je klaar of laat hij je tranen verdwijnen als je verdrietig bent? Vertel ons waarom jouw vader de beste en stoerste is én maak kans op een te gekke Vaderdagprijs. Tien papa's worden uitgekozen en op een bijzondere manier in het zonnetje gezet.

Doe mee en win een te gekke Vaderdagprijs!
Je krijgt de kans om ons te laten weten waarom jouw papa zo speciaal voor je is, waarom hij de állerstoerste van Sittard is. We gaan op zoek naar de 10 leukste inzendingen over piepjonge vaders, de alleroudste vaders en alles wat daar tussenin zit. Uiteraard is het toegestaan dat de mama's de allerkleinsten een handje helpen bij het 'typ-gedeelte' van deze verkiezing. 

De prijsuitreiking van de 'Stoerste papa van Sittard verkiezing' vindt plaats op zaterdag 16 juni tijdens het Vaderdagevent Sjtoere Manne Daag. De papa's die de hoofdrol spelen in de 10 leukste inzendingen ontvangen tijdens de prijsuitreiking een leuke verrassing. Één papa zal gehuldigd worden tot de allerstoerste en wint een weekend gratis rijden in een gloednieuwe (stoere) auto, aangeboden door Mengelers Sittard. 

Deelnameformulier 'Stoerste papa van Sittard verkiezing'
Vul onderstaand deelnameformulier in en vertel ons waarom jouw papa de stoerste is. Deelname is mogelijk t/m donderdag 7 juni. De contactgegevens zijn nodig om contact op te nemen met de tien geselecteerde winnaars. De gegevens worden bewaard t/m 16 juni 2018.

Sjtoere Manne Daag Sittard

Sjtoere Manne Daag