Eerste filiaal van Frans kledingmerk komt naar Sittard

Eerste filiaal van Frans kledingmerk komt naar Sittard

Op 1 december gaat op de Voorstad in Sittard het eerste filiaal van het Franse kledingmerk Pullin open. Deze winkel is de eerste winkel buiten Frankrijk en daarmee een Brandstore voor de rest van West-Europa. Uitbreiding naar Noord-Nederland, Duitsland en België sluit de franchisenemer niet uit. “Hoe mooi is het dat het succes dan in ons eigen Zitterd is begonnen”, zegt de aanjager achter dit initiatief trots.

In het hart van Hossegor in Zuidwest Frankrijk is het merk in 2000 geboren. Hier wordt Pullin ontworpen gecreëerd en geleefd. In deze authentiek Baskische kustplaats met de zee in zicht is het merk groot geworden, beïnvloed door het buitenleven, de zeelucht en het uitzicht op de bergen.

Pullin is een eigenzinnig merk; ieder seizoen vinden ze zichzelf en hun collectie opnieuw uit. Dit maakt ieder kledingstuk uniek, producten worden namelijk niet een tweede keer in productie genomen. Ondanks het steeds transformerende karakter van het merk blijven ze trouw aan hun kernwaarden: comfort, originaliteit en kwaliteit. En voor die kwaliteit gaan ze ver. Alle onderdelen van kledingstuk worden apart van elkaar bij de beste leveranciers van Europa ingekocht, om vervolgens op het hoofdkantoor samengevoegd te worden tot een uniek eindproduct.

De initiatiefnemer van deze Brandstore is Watersley Sports & Talentpark. Dat is geen toeval: "Met Watersley Sports & Talentpark is een nieuw type bewoner onderdeel geworden van deze gemeente, namelijk het topsporttalent." Op en om het terrein worden door WSTP evenementen georganiseerd die topsport en breedtesport met elkaar verbinden. "Deze combinatie tussen topsport en leisure zien wij eén op eén terug in de collecties van Pullin. Dat maakt voor ons dit merk de perfecte vertaling van onze visie voor het grote publiek".

Life is short, so enjoy every moment! You may hear that often enough...

Pullin staat voor fun. Voor creativiteit en inspiratie, voor genieten van het leven. Voor leven in het moment en haar klanten verrassen en inspireren, iedere dag weer. Wij kijken uit naar de vestiging van dit unieke Franse kledingmerk!

Maak kennis met het Franse kledingmerk Pullin!

Ontdek ook de volgende nieuwe zaken in Sittard:

>> Kel's Conceptstore
>> G7 Food & Drinks
>> Haarinstituur Smeets