Fabulous 2023

Hét fashion, lifestyle en food evenement in de binnenstad van Sittard.

Op zaterdag 22 april staat het centrum van Sittard helemaal in het teken van fashion, lifestyle en food! Fabulous wordt dit jaar in een nieuw jasje gestoken met activiteiten door de hele binnenstad. 

Fashionshows

Maar liefst 25 ondernemers showen op deze dag hun nieuwe collectie tijdens de fashionshows! Tussen 13:00 - 16:00 uur vinden zes verschillende shows plaats op zes verschillende plekken in de binnenstad, gepresenteerd door een heel speciaal iemand! Hierover later meer...

Houd deze pagina in de gaten voor de route en de planning. 

Vintage markt

Dit jaar wordt voor de eerste keer een vintage markt georganiseerd in Jardin d'Isabelle. Tussen 12:00 - 17:00 bieden diverse ondernemers in een super leuke setting hun vintage spulletjes aan. Dit kan (designer)kleding zijn, maar ook interieur items of accessoires. Daarnaast komt er een foodtruck te staan met verschillende lekkere gerechtjes van Restaurant Rosa's en worden er vinyl plaatjes gedraaid door Tonnie's Viniellie. Geniet van een heerlijk hapje onder het genot van een goed plaatje in ons gezellige zithoekje, geheel in vintage stijl.

Smoothiebar

Stel je eigen smoothie samen bij de smoothiebar van Soupa Doupa! Shoppend Sittard kan op deze dag een heerlijke smoothie voor henzelf samenstallen. Ga je voor een frisse smoothie van vers fruit of een gewaagdere smoothie van gezonde groentjes? Het enthousiaste team van Soupa Doupa zal de shoppers die dat voorzien van smaakadvies en de gekozen ingrediënten omtoveren tot een heerlijk, healthy drankje. De smoothiebar is terug te vinden op de kruising van de Brandstraat en de Voorstad, voor bij Leven. 

Hapje van de lokale horeca in de winkels

In verschillende winkels is tijdens Fabulous een heerlijk hapje of drankje te nuttigen van de lokale horeca. Bij aankoop in een van deze winkels maak je kans op een cadeaubon van de desbetreffende horecagelegenheid!

Happy in 15 minutes!

We willen allemaal een gelukkig leven, maar waar moeten we beginnen en wat betekent geluk voor jou? Dat is voor iedereen persoonlijk en daar kom je achter met Happy in 15 min!  Als geluksexpert vertaalt Rachelle Hensgens-Kock, MSc. positieve psychologie naar de praktijk. Met haar bedrijf (Field of Faith) begeleidt zij zowel personen als organisaties in (werk)geluk, verandering en groei. Op 22 april staat zij live op het Fabulous event (Limbrichterstraat x Brandstraat) om jouw geluk onder de loep te nemen. Reserveer nu alvast gratis jouw Happy in 15 min met Rachelle en ontdek waar jouw startpunt voor meer geluk zit. Stuur dan een mailtje naar info@sittardgenietenvoorop.nl Vol=vol!