Fabulous 2022

Laat u inspireren door de nieuwste voorjaarstrends!

Op zaterdag 23 april staat de binnenstad van Sittard in het teken van fashion! Deze dag zal je volop geïnspireerd worden door de ondernemers en hun mooie collecties die in de winkels hangen. En tijdens het shoppen kan je ook nog genieten van een lekker hapje of drankje van de lokale horeca en mooie prijzen winnen!

 

Van 10:00-17:00 uur kan je je fashionhart ophalen in de binnenstad. De ondernemers hebben speciaal voor jullie een fantastische modeshow opgenomen om hun nieuwe collecties te presenteren. Deze modeshow zal te zien zijn op een groot scherm bij het carnavalsbeeld op de Walstraat en op een groot scherm voor bij Brasserie Leven op de Voorstad. Het leuke is dat de ondernemers zelf deze modeshow hebben gelopen met hun eigen team of vrienden en familie. Lokale ondernemers en lokale modellen dus! De hele dag zal deze modeshow te zien zijn.

 

Ook worden de winkelstraten omgetoverd tot een levensgrote catwalk. Verspreid door de hele binnenstad staan er grote banners op een rode loper waar de modellen in hun mooie outfits op staan. Onderaan elke banner staat vermeld waar de kleding of de accessoires te krijgen zijn. Zo kan je meteen zien waar je terecht kunt om de outfit de scoren. 

 

Tijdens het winkelen kan je ook genieten van lekkere hapjes en drankjes die de lokale horeca heeft geregeld. Mocht u die dag in de winkel een aankoop doen, dan kunt u de bon achterlaten en kans maken op een cadeaubon ter waarde van €25,- van de horecaondernemer die daar de hapjes heeft verzorgd. Zo kunt u nog eens genieten van het lekkers wat er in Sittard te krijgen is!