Feestelijke heropening Winkelcentrum Den Tempel

Feestelijke heropening Winkelcentrum Den Tempel

Alweer bijna één jaar geleden werd de renovatie bij Winkelcentrum Den Tempel gestart in Sittard. Daken en winkelpuien werden opgeknapt wat heeft geresulteerd in een ware opknapbeurt voor het vroegere 'Klein Venetië' van Sittard. Ondernemers van de promotievereniging Den Tempel vieren deze gebeurtenis met een feestelijke opening op zaterdag 6 april. Bezoekers worden deze dag getrakteerd op lekkere hapjes, muziek, modeshows, dansoptredens en maken kans op leuke prijzen. 

Feest bij Winkelcentrum Den Tempel
Winkeliers aangesloten bij de Promotievereniging Den Tempel vieren de heropening van het gerenoveerde winkelgebied op zaterdag 6 april. Tussen 13.00 en 17.00 uur worden bezoekers getrakteerd op feestelijke activiteiten. Modezaken verzorgen een heuse modeshow om 13.00 en 15.00 uur, DJ Rogier zorgt met zijn muziek voor de juiste sfeer en de horecazaken trakteren bezoekers op lekkere hapjes. Om 13.30 en 14.00 uur geeft dansschool Urban Dance Factory dansdemonstraties en voor de kids zijn er suikerspinnen en tattoo's verkrijgbaar. De middag wordt afgesloten met een loterijtrekking waar te gekke prijzen gewonnen kunnen worden. Lees onderstaand hoe je aan deze loterij kunt deelnemen. 

Winactie
Ter gelegenheid van de feestelijke heropening wordt er een aantrekkelijke winactie op poten gezet. Bij aankopen vanaf 10 euro ontvangen klanten een bon die ingevuld in de gereedstaande zuilen gedeponeerd kan worden. De actie loopt van 1 maart t/m 5 april 2019. Tijdens de feestelijke heropening op 6 april zal om 16.00 uur de trekking van de loterij plaatsvinden. De deelnemers maken naast twee elektrische fietsen kans op diverse leuke prijzen. 

Renovatie
Na jaren wachten was het vorig jaar dan toch tijd voor de renovatie van Winkelcentrum Den Tempel. Voornamelijk de dakrenovatie heeft gezorgd voor een volledige nieuwe en uniforme look van het winkelgebied. Een mooie bijkomstigheid is de komst van drie nieuwe modezaken. In de maand maart openen Livello Mode, Happy Screamers en de megastore van H&M hun deuren.