Geheime Tuinen Festival 2019

Geheime Tuinen Festival 2019

Een intiem zomer festival waarbij je op een leuke manier kennismaakt met de prachtige Geheime Tuinen van Sittard. Zondag 23 juni genieten bezoekers op diverse unieke locaties van muziek, dans, gedichten, workshops en wandelingen. Nieuw dit jaar is de 'Hap en Stap Route' waarbij in vijf tuinen bourgondische hapjes geproefd kunnen worden. Kom tussen 12.00-17.00 uur zomers genieten op bijzondere locaties in Sittard!

Het kleinschalige zomerse festival heeft inmiddels een vaste plek veroverd in de jaarlijkse evenementenkalender van Sittard. Alweer voor de zevende keer op rij wordt het Geheime Tuinen Festival georganiseerd om de bezoekers kennis te laten maken met deze onontdekte pareltjes van Sittard. Een groep enthousiaste vrijwilligers maakt het ieder jaar weer mogelijk dat activiteiten als muziek, dans en workshops een vast onderdeel zijn van het festival. 

Nieuw! Happen en Stappen in de Geheime Tuinen
Een geweldige toevoeging aan het intieme festival is de Hap & Stap Route door de diverse Geheime Tuinen. Bezoekers kopen voor €10,- een stempelkaart waarmee in vijf stadstuinen bourgondische hapjes geproefd kunnen worden. De hapjes zijn volledig verzorgd door horecaondernemers uit de Sittardse binnenstad. 

>> Bestel nu de Hap & Stap Stempelkaart online

Hap & Stap Route

Bestel nu de stempelkaart!