Geniet van de lekkerste paasmenu's!

Geniet van heerlijkheden tijdens Pasen

Gezellig Pasen vieren doe je natuurlijk met een tafel vol heerlijkheden. De horeca ondernemers van Sittard weten dat ook maar al te goed en hebben daarom de lekkerste paasmenu's voor jullie gemaakt. Zie hieronder welke opties je hebt om tijdens Pasen van een goedgevulde tafel vol lekkernijen te kunnen genieten. Vrolijk Pasen alvast!

 

 


TIP 1: Coffee Mundo
Ligne 6

Bij Coffee Mundo kun je een heerlijke Mundo Paasbox bestellen. De box is voor twee personen. De box zit vol heerlijkheden, zoals quiches, wraps, taartjes, croissantjes, natuurlijk gekleurde eitjes en nog veel meer. Voor de liefhebber van écht lekkere koffie kun je ook nog Coffee Mundo Houseblend erbij bestellen.

Bekijk het menu op Facebook

Prijs

  • €34,95 voor twee personen


TIP 2: Local's
Limbrichterstraat 18

Geniet tijdens Pasen van een Local’s Easter Box! Kok Roger bereid voor zondag 4 aprul en maandag 5 april een heerlijke paasbrunch voor thuis. The Local's Easter box is een lust voor het oog, met een scala aan heerlijkheden. Elke box is voor twee personen. Optioneel kun je een heerlijke grote fles Prosecco Ornella Bellia bestellen.

Bekijk het menu op Facebook

Prijs

  • €39,95 voor twee personen
  • €15,- voor de fles prosecco


TIP 3: MEDS

Markt 31

Met het heerlijke paasmenu van MEDS geniet je ook 's avonds nog tijdens Pasen van de lekkerste gerechten. Je kunt een driegangenmenu bestellen voor zondag of maandag. Het menu bestaat o.a. uit huisgemarineerde zalm, lamsfilet of roodbaars en cannoncini. Daar krijg je gewoon meteen honger van.

Bekijk het menu op de website

Prijs

  • €35,- per persoon


TIP 4: G7 Food & Drinks

Gruizenstraat 7

Voor Pasen maakt G7 Food & Drinks wederom een heerlijk menu klaar, net zoals één jaar geleden toen zij het eerste thuismenu maakte. Dit menu is nóg lekkerder en het hele menu zal virtueel toegelicht worden. Bij elke gang zal het enthousiaste team van G7 aan tafel uitleggen wat er 'geserveerd' wordt. Hoe fijn is dat! De volledige ervaring, maar dan thuis.

Bekijk het menu op de website

Prijs

  • €45,- per persoon


TIP 5: Restaurant Silvester's

Paardestraat 25

Ondanks dat er binnenkort misschien versoepelingen komen, kunnen jullie in ieder geval met Pasen ook thuis weer genieten van de smaken van Silvester's. Reserveer een Paasbox snel, want op=op! De Paasbox bestaat uit een volledig verzorgd vijfgangen verrassingsmenu. Het menu is uit te breiden met nog heerlijke extra's.

Bekijk meer info op de website

Prijs

  • €52,50 per persoon
  • Extra gang kaas €9,50


TIP 6: SOL Grill
Markt 11

Bij SOL Grill kun je helemaal zelf je paasmenu samenstellen. Je kunt kiezen voor een twee-, drie- of viergangenmenu of een paasmenu tapas/gourmet. Iedereen kan dus kiezen wat hij of zij lekker vindt! Denk bijvoorbeeld aan heerlijke carpaccio, lekkers van de grill en een must try dessert box. 

Bekijk het menu op de website

Prijs 

  • Meerdere gangenmenu vanaf €26,- per persoon
  • Tapas box €17,50 per persoon
  • Gourmet box €21,50 per persoon

Heerlijk genieten tijdens de Paasdagen!

Bekijk het volledige horeca-aanbod