Gigantische H&M opent binnenkort in Sittard

Gigantische H&M opent binnenkort in Sittard

Donderdag 14 maart opent de Zweedse modeketen H&M de nieuwe megastore op de Paradijsstraat in Sittard. Aan de overkant van de huidige H&M winkel wordt momenteel hard gewerkt om zo'n 1800 vierkante meter vloeroppervlak te vullen met de nieuwste mode-items. Op de dag van opening staat er voor de eerste 100 bezoekers een leuke verrassing te wachten. Don't miss it!

Donderdag 14 maart om 10.00 uur gaat het gebeuren: dan openen de deuren van de nieuwste megastore van het modewarenhuis H&M! Dit laten ze niet onopgemerkt voorbij gaan. De eerste 100 bezoekers ontvangen een kraskaart met een maximale waarde van 100 euro. Dat is het proberen wel waard!

Naast de enorme uitbereiding in vloeroppervlak wil de modeketen zich ook op het gebied van duurzaamheid en recycling ontwikkelen. Zo krijgen de klanten van de Sittardse winkel de mogelijkheid om afgedankte kleding en huishoudtextiel in te leveren. Voor iedere volle tas met textiel ontvangt de klant een kortingsbon van 15 procent als tegenprestatie. Een geweldig voorbeeld om duurzaam te werk te gaan. 

Bekijk het volledige mode aanbod in Sittard

Mode aanbod Sittard