Gratis parkeren centrum Sittard

Alle koopavonden en koopzondagen in december gratis parkeren

Gratis parkeren op de koopavonden en koopzondagen in december.
Tijdens de koopavonden en koopzondagen in december kunnen bezoekers gratis parkeren in het centrum van Sittard. Na twee jaar sluiting tijdens de feestdagen willen we dit jaar het lokaal winkelen extra stimuleren. Hieronder is alle informatie rondom het gratis parkeren beschreven. Fijne dagen & happy shopping! 

Hoe/wat/waar en wanneer kun je gratis parkeren?
Het gratis parkeren geldt op koopavonden (1, 8, 15, 22, 23 (de extra koopavond met Kerst entertainment) en 29 december) en op de koopzondagen (4, 11 en 18 december). Op de koopavonden is het gratis parkeren van 18:00-00:00 uur en op de koopzondagen van 00:00-00:00 uur, dus de gehele zondag.

Het gratis parkeren is geldig bij de parkeergarages Hub Dassenplein en Oda Parking (Ligne en parkeergarage Walramstraat dus niet), parkeerplaatsen Steenweg en Tempelplein en op het (betaald) straatparkeren.

Uitrijden bij Oda Parking en Hub Dassenplein:
Bij het binnenrijden van de parkeergarage ontvangt u een ticket. Bij het verlaten van de garage moet u het ticket in de (betaal)automaat duwen en vervolgens bij het uitrijden in de automaat bij de slagboom doen. Daarna zal de slagboom open gaan en kunt u gratis de parkeergarage verlaten.