Groenten van Roos: een nieuwe naam én een eigen boek!

Groenten van Roos: een nieuwe naam én een eigen boek!

In januari 2017 nam groentemonster Roos ten Zeldam het restaurant RAUW in Sittard over. Dat ze een jaar later de naam van haar restaurant veranderde in 'Groenten van Roos' én een eigen boek zou uitbrengen, had ze niet durven dromen. Lees nu hoe deze droom werkelijkheid werd. 

 

Groenten van Roos
Het schrijven van een boek stond altijd al op haar to-do-list, maar toch kwam het een stuk sneller dan gedacht. Nadat Roos in 2017 de hotspot RAUW overnam voerde ze wekelijks gesprekken over voeding, gezonde voeding. Klanten wilden weten hoe ze gezond moesten koken én dat binnen een niet al te lang tijdsbestek. Roos viel op dat men wel wist wát ze wilden eten, maar niet hoe ze dit in de praktijk moesten uitvoeren. Met veel liefde deelde ze haar kennis over hoe je simpel en snel een gezond gerecht serveert. Hoe je de juiste snijtechnieken gebruikt en de juiste combinaties maakt. Groenten in hun waarde laten, dat is waar Roos voor staat. Dat is wat ze als kok dag in dag uit laat zien. 

 

Gezien de grote vraag naar informatie over gezond en gemakkelijk koken, mét veel groenten, besloot Roos de stoute schoenen aan te trekken: ze ging haar eerste boek schrijven. Ze sloot zichzelf een week op in een huisje in de Ardennen en zette alles op papier. Iets waar ze echt van genoot! Dit in combinatie met een fotoshoot-sessie met Bas Smeets, oftewel De Rockateer resulteerde in het prachtige boek: Groenten van Roos. Hét boek over hoe je elke dag verantwoord en lekker kunt eten. Een boek boordevol fantastische en natuurlijke recepten. Roos leert je op een eenvoudige manier koken binnen 10 minuten, uiteraard met verse groenten. Ze helpt je, ondanks je drukke leven, deze gezonde manier van koken vol te blijven houden. Een echte aanrader dus! 

Nieuwe naam op de muur
Hoewel 'RAUW' lekker klinkt, kon met de komst van haar eigen boek een nieuwe naam voor haar restaurant niet uitblijven. Gemakkelijk als wat, tref je in de toekomst de naam 'Groenten van Roos' boven haar restaurant aan. 

Ontdek het restaurant Groenten van Roos op Nieuwstraat 3 in Sittard.

Locatie: Nieuwstraat 3, Sittard

Groenten van Roos

Groenten van Roos, hét boek:

  • Meer dan 70 recepten, klaar binnen 10 minuten
  • Stappenplan om je eetpatroon te veranderen en volledig te integreren in je dagelijks leven
  • Tips en tricks om simpel, lekker en snel te koken
  • Meer groenten eten van A tot Z
  • Praktijksituaties waar je in terecht kunt komen
  • Voorbeeld weekmenu inclusief kostenoverzicht
  • Lifestyle tips en tricks
  • Verkrijgbaar via www.groentenvanroos.nl of in het restaurant 'Groenten van Roos' op Nieuwstraat 3 in Sittard.