Heerlijke Valentijnsdiners voor thuis!

Geniet van culinaire creaties van de lokale horeca.

De dag van de liefde komt er weer aan! En we weten allemaal dat liefde door de maag gaat. Ook komende Valentijnsdag kun je genieten van de culinaire kunsten van de lokale horecaondernemers. Gezellig samen thuis genieten bij kaarslicht. Lees hieronder welke tips wij voor je in petto hebben!

 

 

 

 

 


TIP 1: G7 Food & Drinks
Gruizenstraat 7, Sittard

Bij G7 Food & Drinks kun je kiezen uit twee verschillende Valentijnsboxen. Box twee staat garant voor een compleet verzorgde, romantische avond. Bij elke gang zal het enthousiaste team van G7 uitleggen wat er 'geserveerd' wordt. De koks geven een virtuele toelichting zodat ook de opmaak van je gerecht er tip top uit zal zien.

Bekijk voor meer info de website.

Prijs

 • Valentijnsbox Basis €52,50 p.p.
 • Valentijnsbox Deluxe €62,50 p.p.


TIP 2: Schtad Zitterd
Markt 25, Sittard

All you need is love.. en food! Zo denken ze er bij Schtad Zitterd over. Op 13 en 14 februari presenteert Schtad Zitterd een Valentijn Verwennerij voor twee personen. Het menu bestaat uit diverse heerlijke hapjes, zoals gebakken coquilles, diamanthaas en chocolademousse.

Bekijk het menu op Facebook.

Prijs

 • €65,- voor twee personen


TIP 3: Soffritto

Paardestraat 9a, Sittard

Menù di San Valentino, zo heet het overheerlijke Valentijnsmenu van Soffritto. Geniet van échte Italiaanse gerechten. Voor- en nagerecht is al helemaal klaar, alleen het hoofdgerecht dient warm gemaakt te worden. Naast het Valentijnsmenu heeft Soffritto ook een klein Valentijnspakket samengesteld. Het is gevuld met diverse Italiaanse zoetigheden. Lekker om je 'amore' cadeau te doen!

Bekijk het menu op de website

Prijs

 • Valentijnsmenu €20,- p.p.
 • Valentijnsbox €19,95


TIP 4: OLIJF

Putstraat 6, Sittard

Met Valentijnsdag kun je ook genieten van een heerlijk, feestelijk 4-gangendiner in de stijl en smaak van OLIJF Mediterraanse gastrobar. Denk aan smakelijke antipasti, diverse keuze in hoofdgerechten en een speciale traktatie van OLIJF.

Bekijk op Facebook het hele menu.

Prijs

 • Valentijnsmenu €35,- p.p.


TIP 5: Restaurant Hunker

Paardestraat 17, Sittard

Love is in the air, ook bij Restaurant Hunker! Tijd dus om jouw Hunk of vrouwelijke Hunkster te verrassen met een liefdevol menu. Bij Hunker gaat liefde altijd door de maag, maar nu natuurlijk een beetje extra. Je hebt keuze uit een 4-gangenmenu of een 5-gangenmenu.

Bekijk meer info op de website.

Prijs

 • 4-gangenmenu voor twee personen voor €105,-
 • 5-gangen menu voor twee personen met een flesje bubbels voor €140,-


TIP 6: Gastrobar 1677
Markt 26, Sittard

Verras jou geliefde met een overheerlijk 4-gangenmenu dat chefwaardig door jezelf op tafel is gezet of bereid dit samen voor onder genot van de klanken van romantische muziek van Crooner Leonardo Davintage. Je krijgt namelijk een livestream link om muzikaal ook samen te kunnen genieten.

Bekijk het menu op Facebook.

Prijs 

 • Prijs voor twee personen is €62,50


TIP 7: Ernesto's Cantina Mexicana

Markt 32-33, Sittard

Verras je schatje en vier 'ein bietje Vastelaovend' met de Valentijnsbrunch van Ernesto's op 12, 13 of 14 februari. Het kost maar 2x €11,11! De brunch bestaat onder andere uit natuurlijk nonnevotten, huevos rancheros, vers fruit en een flesje bubbels.

Bekijk hier alle details om te bestellen.

Prijs

 • Valentijnsbrunch voor 2 pers. €22,22 


TIP 8: De Limbourg Sittard

Markt 22, Sittard

Vier aankomend weekend de liefde met De Limbourg Valentijnbox. Het is een 4-gangenmenu liefdespakket voor twee personen inclusief een lekkere fles Cava. Ga jij op deze manier je Valentijn verrassen?!

Bekijk hier alle details van het menu.

Prijs

 • Valentijnsdiner voor twee pers. €99,-

Culinair genieten in Sittard!

Bekijk het volledige horeca-aanbod