Inspired Shopping 2019

Inspired Shopping 2019

Koude donkere dagen vragen om een bijzonder sfeervol onthaal. Dat is precies wat de Sittardse ondernemers voor ogen hebben tijdens het intieme event Inspired Shopping. Vrijdag 1 november van 12.00-17.00 uur veranderen de kronkelende straten van Sittard in een knusse setting. Spraakmakende levende standbeelden, klassieke klanken en heerlijke hapjes vormen een route dwars door het historische hart. Nieuw dit jaar is de Inspired Shopping Loterij waar bezoekers kans maken op fantastische prijzen. Tijd om samen met je geliefden het begin van de gezelligste periode van het jaar te vieren!

Vijfde editie
Het is alweer de vijfde editie dat het intieme event Inspired Shopping plaatsvindt. De dag waarop de buurlanden een dagje vrij hebben (Allerheiligen) en de Sittardse kwaliteiten extra benadrukt worden. Gezelligheid en een intieme sfeer, dat is waar Sittard voor staat en dat is wat van deze dag verwacht mag worden. De ondernemers pakken flink uit. Heerlijke hapjes worden uitgedeeld, lampionnen verlichten het straatbeeld en muziekensembles klinken op diverse locaties in de binnenstad.

Starende stillevens
Is het nu een écht standbeeld of toch niet? De starende stillevens zijn het bewonderen meer dan waard. Je vindt deze living statues tijdens Inspired Shopping op diverse plekken in het historische hart van Sittard. Mysterieuze, intrigerende en humoristische figuren staan klaar om het publiek te verrassen. Komische acts voor jong en oud!


Sfeervol Shoppen

Het intieme event Inspired Shopping staat garant voor een sfeervol dagje shoppen in Sittard. Al lopend door de Sittardse winkelstraten geniet je van divers entertainment dat kosteloos wordt aangeboden. Laat je verrassen door hilarische living statues, muzikale ensembles en heerlijke hapjes. Vergeet ook zeker niet om deel te nemen aan de Inspired Shopping Loterij! De winkels zijn vrijdag 1 november van 10.00-18.00 uur geopend. 

NIEUW! Inspired Shopping Loterij
Het wordt pas echt feestelijk met de speciale Inspired Shopping Loterij. Een geheel nieuw onderdeel dit jaar waarbij bezoekers kans maken op fantastische prijzen. Hoe werkt het? Bij besteding van elke €25,- bij een van de horeca- of winkelierszaken ontvang je bij de loterij-stand op de Markt een lot uit de Inspired Shopping Loterij. Hoe meer je uitgeeft, hoe meer loten je ontvangt en hoe groter de kans op mooie prijzen.

Om 17.00 uur vindt op de Markt de trekking plaats en wie weet ben jij wel een van de gelukkige winnaars. Ben je niet in de gelegenheid om de trekking bij te wonen? De uitslag wordt op deze website of de Facebookpagina van Sittard. Genieten voorop bekend gemaakt. De gewonnen prijzen kunnen t/m 17 november 2019 opgehaald worden bij Music Machine in Sittard. 

Tipje van de sluier: een van de hoofdprijzen is een overnachting in het prachtige HOTEL MERICI gelegen in de historische binnenstad van Sittard.

Levende standbeelden en veel meer!