Inspired Shopping

Zaterdag 29 & zondag 30 oktober 2022

Op zaterdag 29 en zondag 30 oktober van 12:00-17:00 uur wordt het centrum van Sittard maar liefst twee dagen omgetoverd naar een magische Halloween-stad. Een boordevol programma met activiteiten voor zowel jong als oud!

Zaterdag 29 oktober 2022 12:00-17:00 uur

Griezelspeurtocht

Op zowel zaterdag als zondag kun je op pad met heksje Zefka tijdens de griezelspeurtocht en kom je langs de mooiste plekjes in de binnenstad. Haal de speurtocht in het weekend van 29 en 30 oktober op bij de tent voor brasserie Leven. 

Levende standbeelden

Wegens groot succes is ook dit jaar weer een route te lopen langs 10 prachtige levende standbeelden. Laat je vooral verassen door hun unieke verhalen en verschijningen!

De Moelerie

Neem plaats bij de dames van de Moelerie voor bij brasserie Leven. Laat je mooi schminken in een griezelig Halloween-thema. 

Mystery Shopper

Tussen 12:00 uur en 17:00 uur loopt een Mystery Shopper door de straten van onze mooie binnenstad. Wie weet wordt jouw aankoop die dag wel (deels) door onze Mystery Shopper betaald. 

Zondag 30 oktober 2022 12:00-17:00 uur

Koopzondag

Omdat het de laatste zondag van de maand is, zijn de winkels tussen 12:00 uur en 17:00 uur geopend. De winkels hangen dan weer vol met de mooiste wintercollectie, waaronder warme winterjassen en heerlijke truien. Ook zijn er weer genoeg prachtige accessoires te krijgen om het huis weer gezellig aan te kleden.

De ondernemers heten jullie van harte welkom onder het genot van een hapje of drankje. Maak bij iedere aankoop in de winkel ook kans op een cadeaubon van de lokale horeca.

Trick or treat route & verkleedwedstrijd

De Trick or Treat route is inmiddels een terugkerende traditie tijdens Inspired Shopping. De kinderen kunnen tussen 12:00 uur en 17:00 uur langs de winkels om snoepjes te verzamelen. De verzamelkaart en de oranje tasjes is op te halen bij de stand tegenover Brasserie Leven. 

Trek vooral je mooiste Halloween-outfit aan en ga met onze griezels op de foto. Wie weet word je uitgekozen als mooist verkleedde!

Pompoentjes versieren

Kom na al het griezelen en shoppen gezellig je eigen pompoentje versieren voor bij brasserie Leven.