Inspired Shopping

Halloween editie

De historische binnenstad van Sittard viert tijdens Inspired Shopping het begin van de sfeervolle winterse dagen. Dit jaar staat het event in het teken van Halloween! De kronkelende straten veranderen zaterdag 31 oktober van 10.00-17.00 uur in een intieme setting, geheel in Halloween stijl. Spraakmakende levende standbeelden, gezellige herfst aankleding en verrassende lekkernijen vormen een route door het historische hart van Sittard. Tijd om te genieten van de gezelligste periode van het jaar!

Speciale Halloween editie
Gezelligheid en een intieme sfeer, dat is waar Sittard voor staat en dat is wat van deze dag verwacht mag worden. Alleen dit jaar gebeurt dit met daaromheen nog een sfeervol Halloween jasje! De ondernemers zorgen voor een bijzonder warm onthaal met feestelijke aankleding door de hele stad. Verrassende lekkernijen worden uitgedeeld, lampionnen verlichten het straatbeeld en op diverse plekken in de stad kun je weer genieten van al die mooie levende standbeelden.


Trick or treat
Als je bekend bent met Halloween, dan ben je zeker ook bekend met de traditie ‘trick or treat’. Trick or treat is een activiteit waarbij je verkleed langs de deuren gaat om lekkernijen te scoren. Speciaal tijdens deze Halloween editie van Inspired Shopping kun je ook op trick or treat tocht door de binnenstad van Sittard! De deelnemende winkels van de tocht zijn te herkennen aan een promotiebord en Halloween aankleding bij de ingang van de winkel. Bij elke deelnemende winkel krijg je een speciale trick or treat tas om alle lekkernijen in te doen. Ga langs alle winkels en zorg voor een tas vol heerlijkheden om met je familie en vrienden te delen!


Route van levende standbeelden
Is het nu een écht standbeeld of toch niet? De starende stillevens zijn het bewonderen meer dan waard. Op maar liefst tien verschillende plekken in de historische binnenstad van Sittard kom je ze tegen! Mysterieuze, intrigerende en humoristische guren staan voor jou klaar om je te verrassen. Hieronder vind je de plattegrond van de stad zodat je kunt zien waar de standbeelden te zien zijn! Zo kun je zelf bepalen welke route je loopt om ze allemaal te bewonderen!


Veiligheid voorop
Natuurlijk nemen wij tijdens het evenement alle maatregelen in acht inzake de corona pandemie. Dat betekent dat je veilig van een afstand de levende standbeelden kunt bewonderen, je alleen maar voorverpakte lekkernijen krijgt tijdens de trick or treat route zodat je wel nog kunt genieten van al het moois wat de binnenstad van Sittard te bieden heeft!

Sfeervol shoppen
Sittard heeft alles in huis voor een heerlijk dagje winkelen. Al lopend door de sfeervolle straten van Sittard ontdek je maar liefst 100 unieke winkeladresjes! De winkels zijn op zaterdag 31 oktober van 10.00-17.00 uur geopend.

GRATIS EVENEMENT