Instagram hotspots

Gooi hoge ogen op Instagram!

Tijdens een bezoekje aan het mooie Sittard moeten natuurlijk ook de nodige Instagram kiekjes gemaakt worden! De historische binnenstad van Sittard is namelijk erg 'Instagrammable', zoals dat wordt genoemd. We hebben voor jou de mooiste Instagram hotspots van Sittard en haar prachtige omgeving in een handige Google Maps plattegrond gezet. Om het je nóg gemakkelijker te maken, staat bij elke hotspot minimaal één voorbeeldfoto! Zo kun je meteen zien hoe de locaties eruitzien en wat voor mooie foto's je er kunt maken. Als je hierna nog twijfelt om naar Sittard te komen...

Bekijk hier alvast wat prachtige voorbeeldfoto's en lees daaronder verder voor de link naar de plattegrond.

        

Je zou zeggen dat je snel uitgefotografeerd bent in zo'n intieme binnenstad als die van Sittard, maar vergis je niet! Als je de interactieve plattegrond bekijkt, zie je dat er tientallen plekken zijn waar je de mooiste, unieke foto's kunt schieten. Veel plekken waar je misschien nog niet eens van wist dat ze bestaan. Of je nu een échte Sittardenaar bent of als toerist hier op bezoek bent, de Instagram hotspots opzoeken is altijd de moeite waard. 

Naast de historische binnenstad zijn er ook tal van mooie plekken te vinden in het buitengebied. Ook die plekken staan duidelijk aangegeven op de kaart!

Ga hieronder met de interactieve plattegrond op zoek naar geheime tuinen, imponerende monumenten, weelderig groen, historische panden en betoverende zijstraatjes.

Gebruik ook meteen de hashtag #visitsittard en wie weet delen wij jouw foto op de Instagrampagina @visitsittard!

Wist je dat er ook veel Instagrammable restaurants en cafeetjes in Sittard zijn? Maak je dagje Sittard dus af met een hapje en drankje in de historische binnenstad. Have some Insta fun!

Instagram hotspots interactieve plattegrond

Houd deze pagina in de gaten of de plattegrond bij de hand, want er zullen steeds meer locaties aan toegevoegd worden!

Ontdek meer in Sittard!

Ontdek Sittard