Zondag 31 juli: KènjerFest

Het kinderspektakel van Sittard!

Op zondag 31 juli van 12:00-17:00 uur wordt de binnenstad van Sittard omgetoverd tot één groot kinderfestijn! Er is van alles te doen en te zien in de binnenstad.

 

Speels

Bij Speels op de Putstraat kan je blik gooien, stelten lopen en kijken of je je evenwicht goed kan houden met allerlei leuke spelletjes. Er is een heel parcours dus plezier gegarandeerd!

 

De Markt

Op de Markt kan je al je energie er uit springen! Er staat een heus trampolinepark waar de kinderen volop kunnen springen en stuiteren. Ook vind je er een oude brandweerwagen. Hier kan je mee op de foto en hem even van binnen bekijken. Heb je altijd al brandweerman willen worden? Kijk dan meteen of je alle blikken op de tafel ernaast er af kan spuiten met de brandweerslang!

 

Bandel

Bij Bandel kunnen de creative kids helemaal los. Hier kan je vandaag leuke diertjes knutselen. Er staan lange tafels en banken dus je kan uitgebreid de tijd nemen om je mooiste creaties te maken!

 

Local's

Bij Local's kan je de heerlijkste pannenkoeken versieren. Kies je voor roze of blauwe sprinkels? Of juist alleen stroop en poedersuiker? Maak hem zoals jij hem wilt en smul daarna van je zelf belegde pannenkoek!

 

Lynn's Store

Ben je een echte Paw Patrol fan? Dan zit je op 31 juli helemaal goed op de Steenweg! van 12:30-13:15 uur is Chase namelijk te vinden bij Lynn's Store op de Steenweg! Geef hem een knuffel of ga er mee op de foto. En zijn er ook fans van Skye toevallig?! Dan hebben die ook geluk! Want van 13:45 tot 14:30 uur is ook hij te vinden op de Steenweg. Hierna worden heerlijk donuts uitgedeeld en tussendoor kan je ook nog glittertattoo's laten zetten. Wat een feest!

 

Fortuna Sittard

Natuurlijk mag Fortuna Sittard niet ontbreken op deze dag! Forzi komt speciaal naar de binnenstad van Sittard om met jou op de foto te gaan. Kun je ook nog goed een balletje hooghouden? Forza daagt jou uit om dit te doen! Als je heel goed bent, win je misschien wel hele toffe Fortuna prijzen... Hou de tijden op het bord in de gaten wanneer Forzi er is!

 

Jamin

Snoep mag op deze dag natuurlijk niet ontbreken. Dan ben je bij Jamin aan het goede adres natuurlijk. Je kan daar op zondag een heerlijke snoepketting maken! Kies de snoepjes die jij het lekkerst vindt en maak een mooie ketting om later op te eten. Of natuurlijk meteen....

 

Flow's Boekensteun

Bij Flow's Boekensteun wordt lezen echt heel erg leuk. Die zondag komt namelijk Superjuffie op bezoek! De kids mogen met haar op de foto en er is een korte quiz. Je kan een te gek prijzenpakket winnen voor het hele gezin! Op naar de Steenweg dus!

 

JOY. Urban Jungle

Letterlijk één van de groenste zaken van de stad! Die moeten natuurlijk iets met plantjes doen. Hier kan je heel leuk je eigen bloempotje verven. Geef het potje jouw lievelingskleuren en misschien vind je in de winkel wel meteen een mooi plantje voor er in. De ouders krijgen deze dag ook nog korting in de winkel!

 

Luna Events

Voor bij Brasserie Leven staat Luna events. Hier kan je iets heel bijzonders maken, namelijk je eigen slijm! Kies jouw lievelingskleur en ga aan de slag! Ook kan je je hier laten schminken met glitterschmink en kan je feather extensions laten zetten! Hoe cool is dat! En heb je vijf activiteiten of meer gedaan? Haal dan hier wat lekkers op!

 

Cone Corner - Steenweg

Hopelijk wordt het prachtig weer op deze dag! Daar hoort natuurlijk een lekker ijsje bij. Speciaal voor de kids heeft Cone Corner een paar bijzondere smaken gemaakt. Je kan ze proeven bij hun ijskar op de Steenweg!

 

ONLY & SONS - Walstraat

Bij ONLY & SONS kan je niet bierpongen, maar prijsjespongen! Hetzelfde principe als bierpongen, allen kan je nu wat lekkers, een leuk prijsje, of wat anders winnen. Dus beproef je geluk en kom naar de Walstraat!

 

Stoer en Zo & Brasserie Murphy's

Van al dat spelen en knutselen krijg je vast honger! Bij Stoer en Zo op de Limbrichterstraat staan een paar hele gezellige lange tafels waar je zelf je broodje kan maken van Brasserie Murphy's. Je mag helemaal zelf weten wat je er op wilt. Zo heb je daarna weer lekker veel energie om door te gaan naar de volgende activiteit!