Kom bij ons op de bank 2019

Kom bij ons op de bank 2019

Kan jij ook niet wachten tot het nieuwe kunst- en cultuurseizoen weer losbarst? Kom tijdens 'Kom bij ons op de bank' genieten van culturele snoepjes van De Domijnen en haar cultuurpartners. Zaterdag 14 september slenter je door de Sittardse binnenstad en ontdek je diverse muzikale intermezzo's en sluit je de dag af met een mega-sing-along op de historische markt. 

Programma
Zaterdag 14 september ademt Sittard cultuur. Op diverse plekken in de binnenstad word je getrakteerd op voorstellingen, optredens, workshops, films, kunst en nog veel meer culturele snoepjes. Op het podium op de markt geniet je van previews van voorstellingen uit het nieuwe seizoen, zoals Jim van der Zee (winnaar The Voice 2018) en een groot concert van de heren van Hard2Get. 

Op en rondom het Ligneplein zie je kunstenaars in actie. Tineke Lemmens schetst jouw portret in 10 minuten en Marcel Boonen (Metal Artist) zie je aan het werk met plasmasnijden. Ook worden er diverse creatieve cursussen aangeboden.


In de hal van Ligne zie je Sasja Jans, een van de kunstenaars in actie, met bodypainting. En een kunstmarkt met o.a. sieraden, lampen en keramiek, gemaakt door Silvia de Paauw, Irene Pfennings, Jenny Roost, Freya Vaes, Neeltje de Vries en Esther Lunter. Ook bij het Filmhuis, de Bibliotheek en het Gruizenkerkje ontdek je cultureel entertainment. Ga op ontdekking uit!

Bekijk hier het volledige programma inclusief tijdstippen!

 

Mega sing-a-long op de Markt

Zing uit volle borst met Brigitte Heitzer mee!

Ontdek ook de volgende activiteiten in Sittard:

>> Tips voor de maand september!
>> Hét shopspektakel van de Sittardse ondernemers: Outlet Shopping Day
>> Studenteninkom: Welkom Festival