Labels valt in de prijzen

Labels valt in de prijzen

Gisteren mocht Labels in Sittard de Best Customer Experience Award in ontvangst nemen. Een landelijke retailprijs voor retailers met vooruitstrevende belevingsconcepten. In de categorie Women & Men kwam de Sittardse high-end winkel als nummer 1 uit de bus. Volgens de jury een van de meest unieke winkels in Nederland en daarom zeker award-waardig. Gefeliciteerd met deze fantastische prijs!

De Dutch Retail Experience Awards werden in 2012 voor het eerst uitgereikt door modeagentuur Goodbranz. Zo gaf ze zes jaar geleden al aan dat attractieve winkels steeds meer van belang zijn. Met de groei van webshops moeten retailers zich onderscheiden met beleving, authenticiteit, duurzaamheid en een gevarieerd aanbod. Juist de zaken die dit op een goede manier toepassen zijn de winnaars van de toekomst.

Labels is onderscheidend door de combinatie van een indrukwekkende collectie bestaande uit exclusieve merken van zowel gevestigde als jonge designers, het strakke interieur design en de persoonlijke aandacht waarmee de eigenaren hun klanten ontvangen. 

Labels
Putstraat 10-12, Sittard