Maak kennis met Kattencafé Bie Moes in Sittard

Maak kennis met Kattencafé Bie Moes in Sittard

Catlovers opgelet! Na een succesvolle crowdfundingactie is Kattencafé Bie Moes in Sittard een feit. Op de Limbrichterstraat kun je tegenwoordig katten knuffelen terwijl je geniet van een kop koffie of stukje gebak. Een feest voor iedere katliefhebber. 

De twee catladies, Eva en Marloes, deelden naast hun grote liefde voor katten ook de droom voor een eigen zaak. Tel daar de bakkunsten van Marloes bij op en het idee voor Kattencafé Bie Moes was geboren. Op 2 januari 2018 startte ze met een crowdfundingactie waarmee ze een bedrag van 15.000 euro wilden inzamelen. Enerzijds voor het realiseren van het kattencafé, anderzijds om het café onder de aandacht te brengen. Een dikke maand later was het dan zo ver. Maar liefst 237 donateurs deden een bijdragen waardoor op 5 februari de teller op 15.080 stond. Het idee van een gezellige huiskamer, waar zo'n zes tot acht katten uit het asiel kunnen rondhuppelen is een feit!

Kattencafé Bie Moes

Inmiddels enkele maanden later genieten de klanten al volop van de knuffelige katten in combinatie met een heerlijke lunchkaart. Van een broodje parmaham met brie tot paprikasoep met mascarpone, pita-pizza en zelfgemaakte taartjes en smoothies. Voor ieder wat wils tegen aantrekkelijke prijzen. Wil je wat langer genieten tussen de poezebeesten? Reserveer dan de high-kittiecat-tea waar je drie rondes kan genieten van hartig en zoet.

Kattencafé Bie Moes
Limbrichterstraat 19, Sittard