Mega sing-a-long met musicalster Brigitte Heitzer

Mega sing-a-long met musicalster Brigitte Heitzer

Na het succes van de afgelopen twee jaar sluiten De Domijnen de opening van het cultuurseizoen weer groots af met een Mega Sing-a-long op het historische marktplein in Sittard. Zaterdag 14 september om 20.30 uur neemt musicalster Brigitte Heitzer plaats op het podium en neemt je mee tijdens een heerlijke avond vol meezingers.

Brigitte Heitzer wordt op het podium begeleidt door pianist Rob Mennen en de mega sing-a-long superfanfare onder leiding van Hardy Mertens. Licht klassiek, musical-songs en evergreens, je zingt ze allemaal mee. De teksten hoef je gelukkig niet uit het hoofd te kennen, want die verschijnen gewoon op het scherm. 

Kom bij ons op de bank 2019
De mega sing-a-long is de afsluiter van een dag boordevol muziek, theater, film, kunst en ander cultureel entertainment. De Domijnen en haar cultuurpartners organiseren ieder jaar dit cultureel spektakel onder de noemer 'Kom bij ons op de bank'. Dit is hét moment om kennis te maken met al het moois dat het nieuwe cultuurseizoen te bieden heeft. 

Kom bij ons op de bank vindt zaterdag 14 september tussen 12.00-16.00 uur in de binnenstad van Sittard plaats. Op het podium op de markt geniet je van previews van voorstellingen uit het nieuwe seizoen, zoals Jim van der Zee (winnaar The Voice 2018) en een groot concert van de heren van Hard2Get. Ontdek meer informatie over Kom bij ons op de bank 2019!


Ontdek onze tips voor de maand september!