Model voor één dag!

Sta jij binnenkort op onze social media kanalen?

Altijd al eens een model willen zijn voor een dag? Dan is dit je kans! Voor onze website, Facebookpagina en Instagramaccount van 'Sittard. Genieten voorop' zijn wij bezig om een nieuwe foto-database te maken. Dit doen we graag in samenwerking met lokale 'modellen'. Geef je dus nu op en wie weet sta jij binnenkort op onze social media kanalen!

 

'Sittard. Genieten voorop' is het communicatiekanaal voor alles wat er in de binnenstad en in Sittard als stad allemaal te zien en te doen is. We plaatsen regelmatig berichten over bijvoorbeeld nieuwe ondernemers, mooie wandelingen rondom de stad of over de evenementen die worden georganiseerd.

Soms hebben we ook gewoon wat sfeerfoto's of filmpjes nodig om te plaatsen bij een bericht. Hier willen we graag een nieuwe database voor aanleggen. Het zal dan om foto's/filmpjes gaan van het winkelen in de winkels en lopend door de winkelstraten, maar ook gezellig zittend op het terras met een kop koffie of een lekkere lunch. Ook de straatjes die om het centrum heen liggen worden niet vergeten. 

 

Naar welke 'modellen' zijn we naar op zoek?

Sittard heeft wat te bieden voor iedereen! Jong en oud moeten zich hier natuurlijk thuis voelen . Daarom zijn we ook op zoek naar een heel diverse poule van mensen voor de shoot:

- 2-3 meiden van rond de 20 jaar

- 2-3 jongens van rond de 30 jaar

- Een jong gezin met bijvoorbeeld twee kids

- Een ouder koppel van 55+

 

Opnamedag

Op zaterdag 9 juli van 10:00-16:00 uur zullen de foto's en korte filmpjes worden gemaakt. Wees dus beschikbaar tijdens deze uren. Een professionele crew onder leiding van Creamy Concepts (https://creamy-concepts.nl/) zal je deze dag begeleiden en je precies vertellen wat je moet doen. 

 

Vergoeding

Omdat het natuurlijk best wat tijd van jou vraagt, stellen wij ook een vergoeding hier tegenover. Per groep krijg je een cadeaubon t.w.v. €100,- van een lokale ondernemer uit de binnenstad. Zo hebben zij er wat aan en hebben jullie weer een goede reden om de binnenstad in te duiken!

 

Aanmelden

Aanmelden gaat heel eenvoudig door een foto van jou/jullie en een kleine introductie te sturen naar info@sittardgenietenvoorop.nl. Aanmelden kan t/m 30 juni. Voor vragen kan je ook altijd naar dit e-mailadres mailen. Zien we je snel?