Moederdag cadeautips in Sittard

Moederdag cadeautips in Sittard

Zondag 12 mei is het Moederdag. De dag ter ere van het moederschap. Tijd om onze mama's in het zonnetje te zetten. Wij denken graag met je mee en hebben alvast enkele cadeautips voor je op een rijtje gezet. 

1. Het welbekende champagne ontbijt bij Brasserie Murphy's
Een lekker ontbijt, cliché? Misschien wel, maar daarom zeker niet minder leuk. Want hoe gezellig is het om je moeder te verrassen met een volmaakt ontbijtje inclusief een glaasje champagne. Brasserie Murphy's in Sittard staat hier bekend om. Het hele jaar door wordt hier gretig gebruikt van gemaakt. Of je haar nu op Moederdag zelf of een tegoedbon voor een later moment in het jaar een ontbijtje cadeau geeft. Succes gegarandeerd. 

Brasserie Murphy's | Limbrichterstraat 27


2. Asperges-Moederdag-Pakket mét een speciaal verhaal
Doe goed voor je moeder én goed voor een ander. Dat is waar de originele actie van de Lion Club Ambt Born over gaat. De serviceclub die belangeloos lokale doelen steunt heeft een te gekke Moederdag-actie op poten gezet. Een actie die enerzijds zorgt voor een (overheerlijk) Moederdagcadeau en anderzijds bijdraagt aan een speciaal uitje voor de Limburgse leden van Vereniging Spierziekten Nederland. Hoe werkt het? Om de sponsoring voor een boottocht mogelijk te maken, worden stijlvol verpakte asperges-pakketten verkocht. Iedere kilo asperges van AA kwaliteit kost €10,-. Kom zaterdag 11 mei tijdens Alles veur de mam naar 't Versströatje in Sittard en koop daar tussen 12.00-17.00 uur een asperges-pakket. Sla deze geweldige actie zeker niet over! 

Lion Club Ambt Born | Asperges-actie | Zaterdag 11 mei bij 't Versströatje 

3. Low-budget cadeautip
Een leuk Moederdagcadeau hoeft niet altijd duur te zijn. Het gaat om het gebaar, toch? Dan hebben wij een goede tip voor je. Bij het verfrissende winkelconcept 't Filiaal krijg je naast modeschoenen ook leuke cadeau-artikelen. En wel cadeau-artikelen met een zeer vriendelijke prijs. Denk hierbij aan kaarten, kaarsen, handzeep, peper- en zoutmolens, luxe dressings, olijfolie en sieraden. Go and get it!

't Filiaal | Putstraat 19


4. Wine & Dine Moederdagactie

Restaurant Wine & Dine heeft speciaal voor alle moeders iets leuks in petto. Alle mama's die tijdens Moederdag bij Wine & Dine lunchen of dineren, ontvangen een gratis high-tea tegoedbon. Dubbelop genieten! 

Wine & Dine | Markt 22

5. Moederdagevent: Alles veur de mam
Als je jouw moeder een échte Moederdag beleving wilt geven, dan neem je haar mee naar het Moederdagevent 'Alles veur de mam' in Sittard. Daags voor Moederdag tref je al lopend door de historische binnenstad non-stop verrassingen voor de mam aan. Van rode rozen, persoonlijke gedichtjes, live optredens van de band Hard2Get tot zoete lekkernijen en een gratis tekening van een professioneel karikaturist. Hét perfecte moment om quality-time met je moeder door te brengen. 

Alles veur de mam | Zaterdag 11 mei van 12.00-17.00 uur


6. Wijn-o-wijn, wat ben je fijn

Een goede fles wijn, daar kun je altijd mee thuiskomen. Bij Het Wijnstation in Sittard kun je terecht voor het kopen én nuttigen van wijn. Tijdens diverse bezoekjes aan wijnboeren en wijnhuizen gaan de eigenaren op zoek naar Franse, Italiaanse en andere Europese wijnen die elders niet verkrijgbaar zijn. Laat je bij de wijnwinkel adviseren voor een goede fles wijn of neem je moeder mee naar de wijnbar en geniet samen van een wijntje. 

Het Wijnstation | Molenbeekstraat 4

7. In geuren en kleuren
Dames houden nu eenmaal van een lekker geurtje. Dus met een geurtje als Moederdagcadeau maak je jouw moeder altijd wel blij. Zowel ICI Paris XL als Douglas bieden in Sittard fikse Moederdag kortingen aan. In beide winkels ontvang je 25% korting op geuren. Bij ICI Paris XL zijn ook de make-up artikelen met 20% afgeprijsd en vanuit Douglas zijn er diverse kortingsbonnen huis-aan-huis verspreid. Mooi meegenomen, toch?

ICI Paris XL | Limbrichterstraat 51
Douglas | Limbrichterstraat 37

8. Geef je moeder op voor 'De liefste mama van Sittard Verkiezing'
Je krijgt de kans om ons te laten weten waarom jouw mama zo speciaal voor je is, waarom zij de állerliefste van Sittard is. Als vast onderdeel van 'Alles veur de mam' gaan we op zoek naar de 10 leukste in inzendingen over piepjonge moeders, de alleroudste mama's en alles wat daar tussenin zit. Één mama zal gehuldigd worden tot de allerliefste en wint een verrassingspakket (gevuld door o.a. Het Laagland en Boekhandel Krings) én een weekend gratis rijden in een gloednieuwe MINI van Keram Maastricht. 

Klik hier om je moeder aan te melden! (kan t/m 6 mei)