Nieuw seizoen, nieuwe coupe

16x naar de kapper in Sittard

Nieuw seizoen, nieuwe coupe!

De lente is begonnen, tijd voor een nieuwe coupe! Ter voorbereiding hebben we alvast een overzicht gemaakt van 16 kappers in de historische binnenstad van Sittard. De keuze is reuze. Ga je voor je favoriete kapperszaak of probeer je een keer iets nieuws uit?

We zijn benieuwd met welk fris kapsel je het voorjaar in gaat!

  

1. Wijnhoven & Wijnhoven Coiffeurs. Haspelsestraat 11, Sittard

1. Wijnhoven & Wijnhoven 

Sinds 1992 gesitueerd in Sittard: Wijnhoven en Wijnhoven. Net buiten de stadsmuur van het oude centrum onder het wakend oog van de ‘grote kerk’ startten wij in 1992 ons eerste filiaal. Hier kun je zonder afspraak terecht!

2. KOP_ Begijnenhofstraat 3, Sittard

2. KOP_

Bij Kop vind je alles wat met een kop te maken heeft: de combinatie van een gespecialiseerde knip- en kleursalon met een gezellige bar zorgt voor een ontspannen sfeer.

3. Hairplanet Kappers. Steenweg 11, Sittard

3. Hairplanet Kappers

Drop by and you'll know why', is de slogan. Bij Hairplanet vind je namelijk eigenzinnige barbers en barberttes die je knippen, scheren en stylen. Een creatief team die je graag persoonlijk te woord staan. Loop binnen of maak direct een afspraak!

4. Kapsalon Rigoletto. Gruizenstraat 36, Sittard

4. Kapsalon Rigoletto

Nabij de parkeerplaats het Tempelplein vind je Kapsalon Rigoletto. Herkenbaar aan het unieke logo en de ridder die je verwelkomt in de zaak.

5. Haircode. Rosmolenstraat 24B, Sittard

5. Haircode

Bij Haircode kijken ze naar je persoonlijkheid en uitstraling voor het kapsel dat echt bij je past. Daarbij staan advies, kwaliteit en service voorop.

6. Barberistas. Wolf en Hertzdahlstraat 33, Sittard

6. Barberistas

Koffie en knippen: een gekke combinatie? Niet bij Barberistas! In onze zaken in Sittard en Geleen drink je een heerlijk kopje koffie, geniet je van een lunch en laat je daarna direct je haren stylen.


7. Haaratelier Dumont. Kerkstraatje 3, Sittard

7. Haaratelier Dumont

Een bijzondere kwaliteitskapper in Sittard. Door de jarenlange ervaring geven ze niet alleen persoonlijke adviezen maar delen ze hun kennis ook met collega kappers en geven ze vele shows en workshops.

8. Kapper Gory. Rijksweg Noord 97, Sittard

8. Kapper Gory

Kapper Gory opende zijn deuren in 2010 na 30 jaar ervaring en voor andere bazen gewerkt te hebben. Nu staat hij zelf met zijn bekwame team voor je klaar!

9. Kapsalon Edwin. Limbrichterstraat 56, Sittard

9. Kapsalon Edwin

Al 16 jaar is Kapsalon Edwin een gezellige kapsalon voor jong en oud, waar een kopje koffie of thee altijd voor je klaar staat. Heel handig: een afspraak is hier niet nodig.

16x naar de kapper in Sittard

10. Witlof. Steenweg 74, Sittard

10. Witlof

Naast knippen verzorgt vrouwelijke barbier, Sarah, ook perfect de baarden en snorren van menig man. In het mooie pand op de Steenweg verkoopt ze tevens typisch mannelijke gadgets. 

11. Kappers College Limburg. Stationsplein 10, Sittard

11. Kappers College Limburg

Kappers College Limburg (KCL) is een particuliere rijkserkende opleiding waar leerlingen opgeleid worden tot (allround) kapper niveau 3. Een professioneel ingerichte kapsalon maakt deel uit van de opleiding. Hier ben je als klant van harte welkom om onder andere je haren te laten knippen, kleuren en stylen.

12. Kapsalon Frings. Rosmolenstraat 22, Sittard

12. Kapsalon Frings

Dameskapsalon Frings is gelegen op de Rosmolenstraat en daarmee gemakkelijk bereikbaar vanuit het Tempelplein in Sittard.


13. PIT Kappers. Molenbeekstraat 7, Sittard

13. PIT Kappers

Zoals de naam al doet vermoeden is dit een kapperszaak met pit voor hem en voor haar. Het vriendelijke personeel helpt je graag bij het uitzoeken van kapsel dat echt bij jou past. Wij werken met en zonder afspraak.

14. Palmera Kapper. Rijksweg Noord 30, Sittard

14. Palmera Kappers

Knippen voor een klein prijsje? Dat kan bij Palmera Kappers op de Rijksweg Noord in Sittard. 

15. Kapsalon Restyle. Limbrichterstraat 2, Sittard

15. Kapsalon Restyle

Een restyling nodig? Dan ben je bij Kapsalon Restyle aan het juiste adres ;).

16. Siwar Kapper. Rijksweg Noord 70, Sittard

16. Siwar Kapper

Gelegen aan de Rijksweg Noord vind je last but not least Siwar Kapper.