Nieuwe aanwinst voor Sittard: Smaak & Vermaak

Nieuwe aanwinst voor Sittard: Smaak & Vermaak

De historische binnenstad van Sittard is sinds kort een nieuw restaurant rijker: Smaak & Vermaak. Een plek waar je komt voor heerlijk eten, een lekker glas wijn en een ontspannen sfeer. In het middelpunt staat de Josper Grill, een houtskoolgrill uit Spanje. Een ware hype in de huidige culinaire wereld die de robuuste en eerlijke smaken van verse producten extra versterkt.

Totaalbeleving
Bij Smaak & Vermaak draait het om een totaalbeleving: gezelligheid, ontspanning en onderscheidenheid. Dit alles met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Vanzelfsprekend zijn alle gerechtjes op elkaar afgestemd en gestyled op eigentijds wijze. Smaak & Vermaak werkt met een menu vol eerlijke producten bij lokale partners. 

Iedere dag weer is het team op zoek naar culinaire mondvermaakjes, bereid door de Chef Koks. Dit resulteert in after-work “try outs” tot proeverijen en brainstorm sessies in het mooie Barcelona en omstreken om herkenbare producten in nieuwe jasjes te steken. Ook de sommelier is met zijn team op zoek naar parels in de mooie wereld van wijn, om zo voor ieder wat wils te selecteren. 

Smaak & Vermaak 'On Tour'
Naast de restaurants in Sittard en Heerlen gaat Smaak & Vermaak graag de uitdaging aan om een culinaire belevenis op locatie te verzorgen. Of het nu gaat om het lanceren van een nieuw product, een relatie-evenement, opening of jubileum, ze hebben veel ervaring op het gebied van het organiseren van totaal verzorgde evenementen.

Smaak & Vermaak
Markt 27, Sittard

 

 

Ontdek ook deze nieuwe horecazaken in Sittard:

>> Restaurant Apotheek
>> Kattencafé Bie Moes 
>> Gastrobar 1677