Nieuwste Virtual Reality attractie binnenkort te beleven in Sittard

Nieuwste Virtual Reality attractie binnenkort te beleven in Sittard

In maart 2019 opent Escape Centrum Limburg haar nieuwste attractie: De Virtual Reality Arcade. Entertainment voor jong en oud waar je met behulp van VR headsets, brillen, cubes en een monster van een computer een levensechte droomwereld en waarzinnige avonturen kan beleven. 

Nieuwe attractie
De Virtual Reality Arcade beschikt over 4 Virtual Reality Cubes voorzien van professionele HTC VIVE VR brillen en een Monster van een computer met +50 spellen om uit te kiezen. Met behulp van deze Virtual Reality headsets waan je je in een levensechte droomwereld en beleef je waanzinnige avonturen! Kriebels in je buik in een levensechte achtbaan of lopen over een wiebelige plank vanuit een lift op de 80e verdieping? Superhot, Space Pirate Trainer, Beat Saber, Job Simulator, Russian Rollercoaster en Richies Plank Experience zijn slechts een aantal van de populairste games.

Uniek in Limburg
Daarnaast wordt er met 2 unieke Virtuix Omni Platformen (incl. HTC VIVE VR bril) een werkelijk bijzondere ervaring geboden. Nergens anders in Limburg kun je hier gebruik van maken. Deze beweegsimulators zijn een van de eerste loopbanden in Virtual Reality waarmee je op een natuurlijke manier kunt lopen, rennen en schieten met 360-graden bewegingsvrijheid. Een buitengewone manier om in supertoffe spellen samen of tegen elkaar in VR te spelen of deel te nemen aan de wereldwijde e-Sport competitie met een prijzen pot van $50.000. Verder zijn er 4 PSVR brillen met een breed assortiment aan PSVR games, o.a. de engste horrorgames maar ook shooters en bizarre onderwaterwerelden.  

In totaal zijn er 10 Virtual Reality brillen beschikbaar voor de meest uiteenlopende maar altijd spectaculaire ervaringen. De professionele medewerkers zullen de bezoekers hierin begeleiden.

Racing Playseats
Buiten het VR aanbod zijn er 4 Racing Playseats! Voel je een echte coureur in deze professionele racesimulators. Neem plaats in de stoel van Max Verstappen of een andere bolide! Doordat deze stoel geheel is aan te passen, is ook dit spel geschikt voor elke coureur (jong en oud)! Daarnaast kun je deelnemen aan een competitie die is afgestemd op het Formule 1 seizoen 2019.  

Het perfecte uitje voor groot en klein
Escape Centrum Limburg & VR Experience Sittard is geschikt voor collega’s, families, kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, vriendenclubs en eigenlijk iedereen die op zoek is naar een bijzonder uitje. Naast VR kun je hier terecht voor spannende Escape Rooms en mag je gebruik maken van flipperkasten, tafelvoetbal, bordspellen, videogames en nog veel meer.

Waar? Helstraat 16, Sittard

www.escapecentrumlimburg.nl