Oktober in Sittard

Oktober in Sittard

Iedere maand zetten we de leukste tips, nieuwtjes en things to do in Sittard voor jullie op een rijtje. Lees hoe je jouw oktoberfeest-outfit compleet maakt, waar Mart Visser deze maand op bezoek komt en welke zaak een plek in de Misset Koffie Top 100 wist te bemachtigen. Meld je aan voor een van de te gekke VIP events of leer de historische binnenstad van Sittard een keer op een andere manier kennen. O-o-o-oktober, wij hebben er zin in!

 


Special Friend Night bij MS Mode
5 oktober van 17.00-20.00 uur

Een gezellig avondje uit combineren met een lekkere korting? Dat kan tijdens de 'Special Friends Shopping Night' bij MS Mode in Sittard. Nodig je vriendinnen uit en geniet van een hapje, drankje en een fikse korting van 20%. Klinkt jou dit interessant in de oren? Meld je dan aan bij de kassa in de winkel of stuur een e-mail naar shopnl1070@msmode.com.

MS Mode
Misboekstraat 12, Sittard


VIP Day bij ONLY & SONS
10 oktober van 10.00-20.00 uur

SONS het broertje van het populaire dameslabel ONLY is er speciaal voor de man die er graag goedgekleed bijloopt, maar niet de hoofdprijs wilt betalen. Leuk voor jong en oud. Woensdag 10 oktober wordt het extra leuk tijdens de VIP day in Sittard. Kom je tussen 10.00-20.00 uur, dan ontvang je 20% korting op de gehele collectie. 

ONLY & SONS
Walstraat 18, Sittard


Oktoberfeest Sittard
12 t/m 17 oktober

Vier grote feestpaviljoens in Duitse stijl, live optredens van nationale en internationale topartiesten, een kermis met zeventig attracties, twee optochten, frühstucken in de binnenstad, een middag speciaal voor mensen met een beperking, voor de jeugd, ouderen en een familiemiddag... Do we need to say more? Het beloofd weer een groot spektakel te worden in de binnenstad van Sittard.

>> Lees alles over het Oktoberfeest Sittard


Een oktoberfeest bril, dat is wat je wil
Oktoberfeest actie

Maak je oktoberfeest outfit compleet met een oktoberfeest bril! Sittard begint weer in de stemming te komen. De blauw-witte ruitjes motieven zijn al achter menig etalageraam te zien en de lederhosen en dirndls worden uit de kast gehaald. Accessoires maken je outfit helemaal af. Ga voor dé accessoire van de maand oktober naar Gijsen Optiek in Sittard. Voor €3,50 kun je al een bril (zonder sterkte) in de wacht slepen. Voor glazen op sterkte betaal je €49,00 en met ontspiegeling €89,00. 

Gijsen Optiek
Tempelplein 15, Sittard


Feestelijke opening: Top Sjoes
13 oktober van 10.00-17.00 uur

Top Sjoes komt naar Sittard! Nadat al eerder vestigingen werden geopend in Heerlen, Brunssum en Kerkrade opent de succesvolle onderneming op zaterdag 13 oktober haar vierde vestiging in Sittard. Met de Limbrichterstraat als locatie,  bevindt de nieuwe zaak zich in het hart van de binnenstad. Een ideale locatie om van start te gaan. Bij Top Sjoes vind je damesschoenen- en kleding aangeboden tegen TOP prijzen. 

www.topsjoes.nl


Extra koopzondag in oktober

14 en 28 oktober van 12.00-17.00 uur

Extra veel shop-uren deze maand! Naast de reguliere koopzondag (laatste zondag van de maand), is er een extra koopzondag tijdens het Oktoberfeest Weekend. Zorg dat je zondag 14 oktober je planning klaar hebt, want de binnenstad van Sittard biedt een programma boordevol activiteiten.

>> Bekijk alle koopzondagen in Sittard


37e plaats in de Koffie Top 100
Lunchroom Leven, gefeliciteerd!

Onlangs wist de hippe zaak Leven de 37e plaats in de wacht te slepen in de Misset Koffie Top 100. Een geweldige prestatie.  De barista in dienst lijkt tijdens de komst van de jury niet nerveus. De vragen worden netjes en kundig beantwoord. Middels een timer, die wordt gebruikt om de doorloop te checken, wordt er een perfecte koffie op tafel gezet. 'Een tropische verrassing' volgens het juryrapport. Een dikke pluim voor koffiebar en lunchroom Leven!

Leven
Voorstad 2, Sittard


Mart Visser Styling Event

17 oktober van 17.30-20.00 uur

Een fashion feestje vol inspiratie! Dat is wat je kan verwachten van het Exclusieve Mart Visser Styling Event. Woensdag 17 oktober komt Dhr. Visser himself naar de Promiss vestiging in Sittard voor een presentatie van de nieuwe collectie met geweldige styling tips & tricks. Vertel het al je vriendinnen, want dit is iets wat je niet wilt missen! 

>> Lees snel verder en meld je aan


Stadswandeling met VVV gids

20 oktober van 14.00-15.30 uur

Maak op een speciale manier kennis met de op één na oudste stad van Limburg en één van de oudste steden van Nederland: Sittard. Loop o.l.v. een VVV gids langs de prachtige Basiliek, stadswallen, het fort en raak in de ban van de verhalen over prominente stadsfiguren en veel meer. Voor slechts €4,00 leer je de historische binnenstad van Sittard op een geheel nieuwe manier kennen. 

>> Koop nu je ticket

Hét grootste spektakel van het Zuiden!

Oktoberfeest Sittard