Ondernemersinitiatief: Opknapbeurt stadstuin en omgeving

Opknapbeurt Sittardse stadstuin en omgeving

Ondernemer Jean-Paul Hameleers, Hotel MERICI, neemt het initiatief tot een gezamenlijke opknapbeurt van een prachtig stukje Sittard. Hij roept vrijwilligers op om samen de handen uit de mouwen te steken en de Ursulinentuin en aangrenzende straten aan te pakken. Help jij mee?

Samen even doorpakken!
De Ursulinentuin is één van de 24 geheime stadstuinen van Sittard. Momenteel kan de stadstuin wel een opknapbeurt gebruiken. Het wordt tijd om dit prachtige stukje Sittard weer kleur te geven en om te toveren tot een plek waar we samen kunnen genieten. 

Datum en tijdstip

Woensdag 21 augustus en donderdag 22 augustus vindt de gezamenlijke opknapbeurt plaats tussen 8.00-16.00 uur. Welke activiteiten dienen er te gebeuren? Gras maaien, onkruid wieden, stamschot aan de lindes verwijderen en afval opruimen. Vanuit de Gemeente Sittard-Geleen worden er 5 personen personeel en materiaal als snoeigerei, harken en hoogwerkers beschikbaar gesteld. 

Opknapgebied
Het gebied vanaf de Kerkesteeg, richting Jardin Isabelle, Cour Solanus, de stadswal van Kerkesteeg tot Petrusschool, De Ursulinentuin inclusief de Ursulinenbegraafplaats, Perenlaantje, Joods monument, de stadsgracht van Ursulinentuin tot Petrusschool.

Help jij mee?
Ben jij een vrijwilliger die zich komende week wil inzetten om dit stukje Sittard weer spik en span te maken? Helemaal te gek! Laat dit voorafgaand even weten door een e-mail te sturen naar info@hotelmerici.nl.