Outlet Shopping Day 2019

Outlet Shopping Day Sittard

Koopjesjagers opgelet, zaterdag 7 september is het tijd om je slag te slaan in de binnenstad van Sittard. Sittardse ondernemers pakken flink uit tijdens Outlet Shopping Day. De slingerende straten vullen zich met tientallen kraampjes, honderden afgeprijsde artikelen en duizenden shopliefhebbers. Wanneer het shoppen even te veel wordt, staan de gastvrije terrassen klaar voor een aangename pauze inclusief livemuziek op de achtergrond. Wat wil je nog meer? Het shopspektakel vindt plaats van 10.00-17.00 uur in de historische binnenstad van Sittard.

KOOPJES ✔ GEZELLIGHEID ✔ LIVE MUZIEK ✔ PRIJZEN ✔

Het jaarlijkse shopspektakel lijkt ieder jaar te groeien. Voor de ondernemers hét moment om mooie seizoensrestanten aan te bieden tegen spotprijzen. Voor de koopjesjagers hét moment om op jacht op nieuwe aanwinsten te openen. Van het Stationskwartier tot de Paardestraat en van het Tempelplein tot de Putstraat vullen de straten zich met te gekke aanbiedingen en vooral met een gezellig en gemoedelijk sfeertje.

>> Ga naar het overzicht van de deelnemende winkels 2019!

Live muziek en knutselen voor de kids
Maar er is meer… Het is inmiddels een heerlijk dagje uit voor het hele gezin geworden. Livemuziek op het historische marktplein, gastvrije terrassen staan klaar om even bij te komen van het shoppen en ook bij de cafeetjes is het goed vertoeven. Voor de kids zijn er leuke creatieve activiteiten georganiseerd waar ze onder het genot van iets lekkers mee aan de slag kunnen gaan.

Gratis wafel
Heb je van al dat shoppen trek gekregen? Op de walstraat komt de geur van vers gebakken wafels je tegemoet. Bezoekers worden hier getrakteerd op een gratis wafel. Smullen maar!

Duiken naar prijzen
Kennen jullie hem nog? De gigantisch ballenbak boordevol leuke, gekke en verrassende prijsjes. Een element dat ondertussen niet meer weg te denken is tijdens Outlet Shopping Day. Niet alleen is de ballenbak terug te zien op de poster, hij is ook in real-life te vinden in de binnenstad. Hoe werkt het? Doe je een aankoop bij een van de deelnemende zaken, dan ontvang je een tegoedbon om één keer in de ballenbak te duiken. De ballenbak is dit jaar te vinden op de kruising Brandstraat-Limbrichterstraat. Oftewel… duiken maar! 

Outlet Shopping Day 2019
Wanneer: Zaterdag 7 september
Tijdstip: 10.00-17.00 uur
Waar: Centrum Sittard
Overig: Gratis toegang
Thema: Shopevent

Tot zaterdag 7 september!