Outlet Shopping Day

Outlet Shopping Day Sittard

Koopjesjagers opgelet, tijdens Outlet Shopping Day is het tijd om je slag te slaan in de binnenstad van Sittard. De slingerende straten vullen zich met tientallen kraampjes en honderden afgeprijsde artikelen. De Sittardse ondernemers pakken flink uit tijdens Outlet Shopping Day. Deze inmiddels welbekende dag keert in 2018 terug op zaterdag 1 september van 10:00 tot 17:00 uur. 

KOOPJES ✔ GEZELLIGHEID ✔ LIVE MUZIEK ✔ PRIJZEN ✔

Het jaarlijkse shop-spektakel lijkt ieder jaar te groeien. Voor hen hét moment om mooie seizoensrestanten aan te bieden tegen spotprijzen. Voor de koopjesjagers hét moment om op jacht op nieuwe aanwinsten te openen. Van het Stationskwartier tot de Paardestraat en van het Tempelplein tot de Putstraat vullen de straten zich met te gekke aanbiedingen en vooral met een gezellig en gemoedelijk sfeertje.

Maar er is meer… Het is inmiddels een heerlijk dagje uit voor het hele gezin geworden. Livemuziek klinkt door de winkelstraten, de gastvrije terrassen staan klaar om even bij te komen van het shoppen en ook bij de cafeetjes is het goed vertoeven. Voor de kids zijn er leuke creatieve activiteiten georganiseerd waar ze onder het genot van iets lekkers mee aan de slag kunnen gaan.

Duiken naar prijzen
Kennen jullie hem nog? De GIGA ballenbak boordevol leuke, gekke en verrassende prijsjes! Een element dat ondertussen niet meer weg te denken is tijdens Outlet Shopping Day. Niet alleen is de ballenbak terug te zien op de poster, hij is ook in real-life te vinden in de binnenstad. Hoe werkt het? Doe je een aankoop bij een van de deelnemende zaken, dan ontvang je een tegoedbon om één keer in de ballenbak te duiken. Oftewel… duiken maar! Met welke prijs ga jij naar huis…?

Outlet Shopping Day 

Wat: Tientallen kraampjes, honderden koopjes
Wanneer: Zaterdag 1 september 2018
Tijdstip: 10:00-17:00 uur
Waar: Binnenstad Sittard
Overig: Gratis toegang

Zaterdag 1 september 2018