Schrijf je nu in! Touwtrektoernooi Sjtoere Manne Daag 2018

Touwtrektoernooi Sjtoere Manne Daag 2018!

Een krachtsinspanning waarbij de jongens van de mannen worden gescheiden. Een toernooi waarbij we te weten komen wie het in zich heeft om tot Het Sterkste Team van Sittard benoemd te worden. Als onderdeel van het evenement Sjtoere Manne Daag vindt zaterdag 16 juni de tweede editie van het Sittardse Touwtrektoernooi plaats. De Markt wordt omgetoverd tot strijdtoneel waar teams van 6 personen strijden voor een brute wisseltrofee en een koningsmaal dat direct na de overwinning geserveerd wordt. Onbeperkt genieten van grote pullen bier en vlees aan het spit! 

Wat kun je verwachten?

Een middag strijden om de overwinning (kans makend op een heerlijk koningsmaal met alles erop en eraan voor het gehele team!) samen met een groep vrienden, sportkameraden of namens een organisatie of vereniging. Schrijf je in samen met een team van 6 personen, ontvang allemaal een team-shirt, magnesium en geniet op de Markt in Sittard van bier, bites & music. Deelname aan het touwtrektoernooi is volledig gratis!

Wanneer: Zaterdag 16 juni
Tijdstip: 12:00-17:00 uur
Waar: Markt Sittard
Kosten: Gratis deelname
Einde inschrijfperiode: 27 mei 2018

 

 

Touwtrekken is zo oud als Metusalem. Het is zelfs tussen 1900 en 1920 een officieel Olympisch onderdeel geweest. Het basisprincipe van een touwtrektoernooi bestaat uit het wegtrekken van het team van de tegenstander over een afstand van vier meter. Lijkt simpel? Om een overwinning bij het touwtrekken te behalen is niet alleen spierkracht nodig. Jullie moeten een volledige eenheid vormen om kans op enig resultaat te hebben. Dit maakt touwtrekken een teamsport bij uitstek. Je hebt niet alleen je brute kracht nodig, maar je moet ook verschillende technieken en tactieken gebruiken om een overwinning in de wacht te kunnen slepen.


Schrijf je nu in!

Denken jullie het sterkste team van Sittard te kunnen worden? Meld je dan nu aan door onderstaand formulier in te vullen. Aanmelden kan t/m 27 mei 2018. Deelname is gratis. Mail voor verdere vragen naar info@cmsittard.nl.

Bijv. naam sportschool of vereniging
Wanneer jullie graag een team-shirt ontvangen, kunnen hier de t-shirtmaten ingevuld worden van de 6 teamgenoten. Indien jullie een eigen team-shirt hebben is dit ook mogelijk.

Schrijf je nu in!