Sfeervolle Instagram hotspots

Breng sfeer in jouw Instagram feed!

In de historische binnenstad van Sittard kun je de meest mooie Instagram foto's maken. Daarom wordt de binnenstad ook wel 'very Instagrammable' genoemd! Tijdens deze speciale feestmaand kun je zelfs éxtra sfeervolle foto's maken door de gezellige feestverlichting in de stad.

Speciaal voor jou hebben we de meest Instagrammable hotspots van deze feestmaand in een handige Google Maps plattegrond gezet. 
Om het je nóg gemakkelijker te maken, staat bij elke hotspot minimaal één voorbeeldfoto! Zo kun je meteen zien hoe de locaties eruitzien en hoe je prachtige foto's kunt maken met de sfeerverlichting en de historische binnenstad als decor. Je zult zien dat de binnenstad zeker de moeite waard is om eens te bezoeken in deze gezellige, knusse tijd van het jaar. 

Bekijk hier alvast wat prachtige voorbeeldfoto's en lees daaronder verder voor de link naar de plattegrond.

                                           

       

Je zou misschien zeggen dat er niet zoveel mooie plekjes te fotograferen zijn in zo'n intieme binnenstad als die van Sittard, maar vergis je niet! Als je de interactieve plattegrond bekijkt, zie je dat er genoeg plekken zijn waar je de mooiste, sfeervolle foto's kunt schieten in deze decembermaand. Veel plekken waar je misschien nog niet eens van wist dat ze bestaan. Of je nu een échte Sittardenaar bent of als toerist hier op bezoek bent, de Instagram hotspots opzoeken is altijd de moeite waard. Ga hieronder met de interactieve plattegrond op pad en bekijk de meest sfeervolle plekjes in de binnenstad van Sittard. TIP: Ze zijn op de plattegrond te herkennen aan de kerstboompjes!

Gebruik ook meteen de hashtag #visitsittard en wie weet delen wij jouw foto op de Instagram pagina @visitsittard!

Instagram hotspots interactieve plattegrond

Houd deze pagina in de gaten of de plattegrond bij de hand, want er zullen steeds meer locaties aan toegevoegd worden!

Ontdek meer in Sittard!

Ontdek Sittard