Shopping routes

in de historische binnenstad van Sittard

Sittard heeft alles in huis voor een heerlijk dagje uit. Zo kun je er cultuur snuiven en heerlijk eten, maar vooral ook de tofste en meest unieke winkels bezoeken. In Sittard liggen maar liefst 100 verschillende speciaalzaken die je écht alleen maar in Sittard kunt bezoeken. Speciaal voor jou als bezoeker met een shophart hebben we de leukste shopping locaties verzameld in een paar unieke shopping routes: concept store route, Meiden van Sittard route en duurzaam winkelen route. Lees hieronder verder en bekijk de plattegronden!

 

 

Conceptstore route

Conceptstores zijn helemaal hot! Wat een conceptstore zo bijzonder maakt is dat de passie, visie en leefstijl van de eigenaar(s) vaak een inspiratiebron vormen en ook nauw verweven zijn met het winkelconcept. Vaak zie je in dit soort winkels een mix van diverse productgroepen die samen het totaalplaatje maken. We mogen van geluk spreken dat we in de historische binnenstad van Sittard enkele prachtige conceptstores hebben. Ben je groot fan van dit soort winkels, dan is deze shoppingroute écht iets voor jou. Bekijk hieronder de plattegrond en bezoek ze allemaal!

Check plattegrond ook hier in PDF.


 

Meiden van Sittard route

De Meiden van Sittard is een initiatief van zelfstandige vrouwelijke ondernemers met een speciaalzaak in de historische binnenstad van Sittard. Zij inspireren en onderscheiden zich op het gebied van mode, design, interieur én lekker eten. De Meiden zijn trots op hun stad. Ze zijn grotendeels geboren en getogen in Sittard, anderen kozen Sittard bewust voor hun winkellocatie of raakten er verzeild vanwege de liefde! Deze shoppingroute is voor meiden van alle windstreken. Bekijk hieronder de plattegrond en ontdekt hun passie!

Check plattegrond ook hier in PDF.

 

Duurzaam winkelen route

Steeds meer mensen hebben aandacht voor duurzaamheid, ook bij een dagje winkelen. Met deze shopping route wijzen wij jou de weg naar winkels die fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Bij alle locaties vind je kleding, cadeaus en andere hebbedingen die gemaakt zijn onder goede omstandigheden voor mens en milieu. Denk aan tweedehands merkkleding, een kopje verantwoorde koffie, producten gemaakt van bamboe of een lekker biologisch broodje. Wij wijzen je de weg. Bekijk hieronder de plattegrond en shop duurzaam!

Check plattegrond ook hier in PDF.

 

Kom shoppen in Sittard!