Sint Rosa Festival

Sint Rosa Festival

Waan je even in een andere wereld tijdens het Sint Rosa Festival. Van 24 t/m 26 augustus is het feest in Sittard. Of je nu komt voor de homemademarket, de foodtrucks, het Circus Zanzara, de nostalgische kermis of het programma boordevol gratis optredens. Tijdens het Sint Rosa Festival valt er overal wat te beleven.

In het laatste weekend van augustus worden de Schootsvelden en de binnenstad van Sittard weer omgetoverd tot een bijzondere wereld, met een mix van attracties en acts uit de tijd dat kermis en circus nog één waren.

Overdag is het St. Rosa Festival een leuk uitje voor het gehele gezin, in de avond, wanneer de schemer valt en het langzaam duister wordt, valt er een rauw randje om het festival heen. Zodra de poorten openen bent u getuige van top amusement en bizarre belevingen voor het hele gezin. Diverse soorten muziek worden op zeven podiums en in diverse oude circus, variété en spiegeltenten voor u gebracht.

Sint Rosa gaat van een circus, straattheater en kindermiddag tot een nostalgische kermis op de Markt en een volledig verzorgd avondprogramma met te gekke muziekoptredens. Uiteraard kan er tijdens Sint Rosa ook geshopt worden. Op loofafstand van het festivalterrein ligt de binnenstad van Sittard met maar liefst 150 unieke adresjes die het bezoeken meer dan waard zijn. Op zondag 26 augustus is het koopzondag en zijn de winkels geopend van 12:00-17:00 uur. Bekijk het hele programma op www.sintrosa.nl.

Openingstijden
Vrijdag 24 augustus: 16:00-02:00 uur 

Zaterdag 25 augustus: 13:00-02:00 uur 
Zondag 26 augustus: 13:00-22:00 uur

www.sintrosa.nl