Vacature Event & Communicatie medewerker

Vacature: Event & Communicatie medewerker

 

Ben jij een kei in het organiseren van evenementen en weet je hoe je dit op de juiste manier bij het publiek bekend maakt? Dan ben jij wellicht de nieuwe Event & Communicatie medewerker waar Centrummanagement Sittard (CMS) naar op zoek is!

 

Organisatie
De Coöperatie Centrummanagement Sittard (CMS) is een samenwerkingsverband tussen de Gemeente Sittard-Geleen en ondernemers van de Sittardse binnenstad. CMS heeft als doel het bevorderen van de economische ontwikkeling van het centrum van Sittard en streeft naar een toekomst waarin zowel ondernemer als bezoeker Sittard ervaart als een plek waar genieten voorop staat. CMS zorgt ervoor dat activiteiten organisatorisch in goede banen worden geleid en dat de betrokken partijen bij elkaar worden gebracht. Het betreft een kleine organisatie in een open, informele en dynamische omgeving.

 

Wat zoeken we?

Je bent creatief en je vindt het leuk om onze zes evenementen die wij jaarlijks organiseren in te vullen met pakkende activiteiten die bij de stad passen. De evenementen hebben vaste thema’s, maar je kan je ideeën de vrije loop laten binnen het gestelde budget. Ook weet je hoe je deze evenementen op de juiste manier bekend maakt bij de doelgroep door de juiste communicatiemiddelen in te zetten én te maken. Hiervoor is ervaring met Illustrator een pré en ben je bereid om je hierin verder te ontwikkelen. Je hebt een hands-on mentaliteit en een goed organisatievermogen. Ook houd je goed het overzicht en zorg je dat je de evenementen goed plant en gaat gestructureerd te werk.

 

Social media is voor jou niet onbekend. Je weet hoe Facebook en Instagram werken en weet de volgers op een pakkende manier altijd weer te verrassen. Je voorziet beide social media kanalen van de juiste informatie over de evenementen, maar ook wat er nog meer speelt in de binnenstad. Je hebt immers hart voor de stad Sittard en wilt graag dat er zoveel mogelijk bezoekers naar onze mooie stad komen. Hiervoor heb je ook een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

 

Omdat het een kleine organisatie betreft, ben je ook ondersteunend aan je collega en kan je de taken waarnemen bij afwezigheid. Hierbij moet je denken aan:

 

 • Fungeren als aanspreekpunt voor ondernemers in de binnenstad
 • Monitoren van het budget en verzorgen van bijkomende (financiële) administratie
 • Onderhouden van relaties met betrokken partijen
 • Signaleren van kansen en risico’s, deze bespreekbaar maken en hierop passende acties

ondernemen

 • Betrokken bij projecten om de stad beter te maken

 

Wij bieden jou

 • Een werkomgeving vol kansen om jezelf te ontwikkelen
 • Mogelijkheid tot het opbouwen van een groot relevant netwerk
 • Een baan waarin je een zinvolle bijdrage levert aan het economisch rendement van de binnenstad van Sittard
 • Een marktconform salaris dat afhankelijk is van je opgedane, relevante werkervaring en opleidingsniveau
 • Start met een jaarcontract met uitzicht op een vast contract
 • Een laptop en telefoon van de zaak

 

Functiespecificaties
Vakgebied: Event management/Communicatie
Locatie: Sittard

Uren: 40

Opleiding: HBO/Bachelor
Plaatsingsdatum: 5 mei 2022

Reageren vóór: 23 mei 2022

 

Interesse?
Denk jij dé persoon te zijn die wij zoeken? Stuur dan een e-mail inclusief motivatiebrief en CV naar info@cmsittard.nl. Reacties ontvangen wij graag uiterlijk 23 mei. De sollicitatiegesprekken zullen in de eerste week van juni plaatsvinden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rosanne van Hoolwerff door te bellen naar 06-27015740 of te mailen naar info@cmsittard.nl.