Veer zeen Zitterd!

FEE Conceptstore

In deze speciale blog 'Veer zeen Zitterd' lichten wij elke dag een lokale ondernemer van Sittard uit. Door de Corona crisis is de historische binnenstad van Sittard tijdelijk niet meer zo druk en gezellig als eerst. Echter kun je natuurlijk nog steeds terecht bij lokale ondernemers voor de mooiste en lekkerste producten, maar dan op een ietwat andere, veiligere manier!

Vandaag komt FEE Conceptstore aan bod! Lees hieronder het interview.


Wat een mooie winkel heb je! Wie ben je en vertel er eens wat meer over? Ik ben Angela, mede-eigenaresse van FEE. We verkopen dames- en herenkleding in het midden en hoog segment. We verkopen vooral Scandinavische merken, maar we zijn ook een podium voor jonge ontwerpers. Met dit concept zijn we ook 10 jaar geleden gestart, dit is dus ons jubileumjaar. Chrissy (niet op de foto) is mede-eigenaresse en mijn zakenpartner sinds 7 jaar.

Hoe ervaren jullie de hele corona situatie? Ik ben niet zo paniekerig van aard, dus we worden gewoon getriggerd om onszelf opnieuw uit te dagen. Dat is ons vak. We zijn heel creatief en halen het beste uit deze situatie. We hebben binnen een week een webshop getoverd. Toen we in het begin dicht waren, liep de webshop heel goed. Nu we weer wat vaker open zijn krijgen we meer belletjes en berichtjes over dat mensen online iets gezien hebben en willen dan toch graag langskomen om het te passen en onze service te ontvangen. We hebben eigenlijk altijd bewust gekozen om geen webshop te hebben. Als je bijvoorbeeld voor een blauw jurkje bij ons in de winkel komt en die zit niet mooi, dan kan ik je hier nog 3 of 4 andere jurkjes laten zien die dan wellicht wel als gegoten zitten. Online gaat dat toch wat lastiger en kan ik niet de service bieden die ik hier in de winkel geef. De één op één afspraken lopen wel nog gewoon door, maar tijdens de gewone openingstijden houden we ook echt afstand en hebben we desinfecterende crème en handschoenen voor diegenen die dat willen gebruiken. Ik merk dat langzaam alles weer op aan het krabbelen is. Ik hoop dat we het allemaal gaan redden en vooral dat we hier in Sittard elkaar blijven ondersteunen.

Hoe is het met jullie zelf? Bij ons is iedereen gelukkig gezond. Vooralsnog werken we niet in de normale diensten. En wisselen we elkaar af. We missen het heel erg om weer samen te werken! Veel thuiswerken geeft wel wat onrust, maar aan de andere kant is het ook wel fijn om dichtbij mijn zoontje te kunnen zijn. Elk voordeel heeft zijn nadeel en andersom natuurlijk ook.

Check de Facebookpagina van FEE!

FEE - Facebook