Veer zeen Zitterd!

MadioSport

In deze speciale blog 'Veer zeen Zitterd' lichten wij elke dag een lokale ondernemer van Sittard uit. Door de Corona crisis is de historische binnenstad van Sittard tijdelijk niet meer zo druk en gezellig als eerst. Echter kun je natuurlijk nog steeds terecht bij lokale ondernemers voor de mooiste en lekkerste producten, maar dan op een ietwat andere, veiligere manier!

Vandaag komt MadioSport aan bod! Lees hieronder het interview.

Vertel eerst een iets over jezelf! Mijn naam is Dionne en ik ben vanaf 2011 hier bij Madiosport in de zaak komen werken. Mijn man zit hier al vanaf 2001 in Sittard. Wat verkopen jullie zoal? We verkopen vechtsportartikelen, fitnessartikelen en alles wat met sportvoeding te maken heeft. Ook hebben we een webshop. Deze is nu in deze tijd wat drukker dan normaal! De webshop is uiteraard 24/7 open en de verzendkosten zijn gratis vanaf €20,- en verzenden naar een adres in Sittard-Geleen is sowieso gratis.

Hoe gaat het in de winkel nu? Hier in de winkel is het wat minder druk, omdat de sportscholen natuurlijk gesloten zijn. Alles om ons heen, zoals de vechtsportclubs, zijn gesloten. Dat is lastig, maar desalniettemin zijn we op een andere manier gaan denken over de klant dienen. We bezorgen de bokszakken bijvoorbeeld nu aan huis zodat de mensen ook thuis kunnen blijven doortrainen als zij dat willen. Voorheen verkochten we ze alleen in de winkel, maar nu in deze tijd snappen we het als mensen niet naar buiten willen of kunnen. Ook als mensen liever geen andere klanten tegen willen komen, kan er buiten de openingstijden op elk moment een privé afspraak ingepland worden. 

Jullie zijn dus ook zelf met bezorgen begonnen. Buiten de aangepaste openingstijden van 12:00 tot 17:00 uur om, leveren we nu ook thuis inderdaad. Klanten kunnen bellen, mailen, appen en wij zorgen dat het bij de mensen thuiskomt! Wat verkoopt er nu meer? De verkoop van sportvoeding is wat afgenomen. Hoewel je ziet dat de echte sporters hun eetpatroon willen vasthouden, die hebben de proteïnes nodig. Je merkt bijvoorbeeld wel dat de dumbells en kettlebells gewoon heel snel uitverkocht waren. Zelfs de leveranciers hebben niets meer op voorraad.

Zijn er services die jullie willen blijven aanbieden na deze crisis? Ja, we gaan door met het bezorgen. Je weet niet hoe we uit deze crisis komen en ik denk toch dat de mensen meer online gaan bestellen. We zullen ons assortiment ook gaan uitbreiden in de webshop. We willen meer fitnessattributen verkopen, ook na corona. Hoe we dat precies aan gaan pakken, weten we nog niet. Je ziet vooral bij de boxing artikelen dat mensen toch vaak even moeten passen en moeten voelen hoe iets zit. Dan heb ik ze eigenlijk liever in de zaak om ze de service te kunnen bieden die ze nodig hebben. Gezond blijven staat nu bovenaan en fit blijven speelt daar een grote rol in!

Check de Facebookpagina van MadioSport!

MadioSport - Facebook