Veer zeen Zitterd!

Rammelaer

In deze speciale blog 'Veer zeen Zitterd' lichten wij elke dag een lokale ondernemer van Sittard uit. Door de Corona crisis is de historische binnenstad van Sittard tijdelijk niet meer zo druk en gezellig als eerst. Echter kun je natuurlijk nog steeds terecht bij lokale ondernemers voor de mooiste en lekkerste producten, maar dan op een ietwat andere, veiligere manier!

Vandaag komt Rammelaer aan bod! Lees hieronder het interview.

Jullie zijn ook al een tijdje ondernemer in Sittard, toch? Ja! In september 2012 zijn wij gestart met de Rammelaer. We verkopen alles wat je nodig hebt als je een baby krijgt en allerlei leuks voor erna.

Hoe gaan jullie om met de huidige situatie? Wat we nu anders doen dan normaal is dat we alle bestellingen binnen een straal van 20 km gratis bezorgen. Iedere bezorging die daarbuiten valt met een minimaal bestellingsbedrag van €40,- euro of meer, wordt gratis verzonden. Deze nieuwe service wordt heel goed ontvangen. Ook kun je bij ons een private shopping afspraak inplannen. Dit wordt vooral gedaan voor als men een kinderwagen wil aanschaffen. De klanten krijgen dan een uitleg en demonstratie. We zijn heel flexibel in het maken van een private shopping afspraak. Je kunt ook in de avonduren komen, dan krijg je een kopje koffie, gewoon op het gemak. Wel maar met maximaal drie personen natuurlijk. Deze maand krijg je 10% korting op de aankoop van een kinderwagen en ook nog een gratis voetenzak cadeau.

Gebruiken jullie social media nu meer? We deden al veel met social media, maar we posten nu nog meer op Facebook en Instagram van onze producten, zoals de babykleding. Mensen kunnen ons een berichtje sturen als ze wat leuks gezien hebben en dan reserveren wij het voor ze. Bij een bestelling sturen wij een tikkie of ze kunnen pinnen bij bezorging. We zijn er zelfs nu over na aan het denken dat we het bezorgrondje op twee vaste dagen in de week erin houden. We merken dat mensen deze optie gewoon heel fijn vinden. We hebben klanten die misschien één keer in het jaar naar ons toekwamen, die nu bijvoorbeeld één keer in het kwartaal iets bestellen om het te laten bezorgen. Dus dit is wel iets positiefs!

Jullie blijven dus heel positief ondanks de situatie, chapeau! We zijn niet dicht geweest en we proberen de situatie echt om te buigen naar het positieve inderdaad. Het heeft ons wel echt aan het denken gezet. Misschien hebben mensen sowieso niet de behoefte om te gaan winkelen als ze net zijn bevallen en kunnen ze het fysiek ook niet. Dan bestel je het liever online bij ons. Ook krijgen we bestellingen van mensen die nu niet op kraamvisite kunnen gaan, maar toch iemand willen verrassen. Dan doen wij namens hen een cadeautje met kaartje langsbrengen. Dat is echt heel leuk! Mensen weten niet dat je komt en ze herkennen de kleur van onze tas vaak al en zijn dan echt heel blij verrast!

Check de Facebookpagina van Rammelaer!

Rammelaer - Facebook