Veer zeen Zitterd!

SOOF Conceptstore

In deze speciale blog 'Veer zeen Zitterd' lichten wij elke dag een lokale ondernemer van Sittard uit. Door de Corona crisis is de historische binnenstad van Sittard tijdelijk niet meer zo druk en gezellig als eerst. Echter kun je natuurlijk nog steeds terecht bij lokale ondernemers voor de mooiste en lekkerste producten, maar dan op een ietwat andere, veiligere manier!

Vandaag komt SOOF Conceptstore aan bod! Lees hieronder het interview.


Jij bent dus de eigenaresse van deze mooie conceptstore? Ja, ik ben Sofie en ik ben 3 jaar geleden SOOF conceptstore gestart. We hebben net afgelopen maart ons driejarig jubileum gevierd. Wat verkoop je in de winkel? Wij verkopen kleding gecombineerd met interieur artikelen. Een klein deel van de interieurproducten is meubilair, maar het zijn vooral woonaccessoires. Ook voor een leuk cadeautje kun je zeker bij ons terecht.

Hoe gaat het nu met je winkel? Het is een stukje rustiger. Ik heb de mazzel dat mijn winkel vrij ruim is opgezet. Ik heb de rekken wat uit elkaar staan en bredere looppaden. Dus de anderhalve meter afstand is hier goed te waarborgen.

Hoe heb je ingespeeld op de corona crisis? De inrichting van de winkel hebben we iets aangepast door de kleding iets verder uit elkaar te hangen om de loopbanen wat meer gescheiden te houden. We posten nu ook meer items online op social media zodat mensen ook online kunnen kijken naar onze collectie. We hebben geen online webshop dus mensen kunnen via die manier toch zien wat we allemaal voor leuks in de winkel hebben. Als ze dan iets moois zien, kunnen wij het voor ze bezorgen of opsturen. Ook kunnen mensen de artikelen afhalen. Als de klanten liever één op één willen shoppen dan kan dat natuurlijk ook bij ons. Wat zijn nu jullie openingstijden? We zijn nu open van 12:00 tot 17:00 uur, maar daarvoor en erna kunnen ze bij ons gewoon een afspraak maken om gezellig te komen winkelen. Een privé shopafspraak is zo gemaakt! Top, ga zo door!

Check de Facebookpagina van SOOF Conceptstore!

SOOF - Facebook