Veer zeen Zitterd!

Vinchenti Mode

In deze speciale blog 'Veer zeen Zitterd' lichten wij elke dag een lokale ondernemer van Sittard uit. Door de Corona crisis is de historische binnenstad van Sittard tijdelijk niet meer zo druk en gezellig als eerst. Echter kun je natuurlijk nog steeds terecht bij lokale ondernemers voor de mooiste en lekkerste producten, maar dan op een ietwat andere, veiligere manier!

Vandaag komt Vinchenti Mode aan bod! Lees hieronder het interview.

Vertel eens iets over jezelf en je winkel! Mijn naam is Han de Gelder en ik ben eigenaar van Vinchenti Mode. Wij zaten met de winkel eerst in de Nieuwstraat en nu hier op de Limbrichterstraat. We zitten hier alweer 11 jaar. Op de Nieuwstraat hebben we ongeveer 15 jaar gezeten. We hebben wel wat ervaring dus! We kleden onze gasten in de leeftijd van 25 tot 81 jaar. Ze vinden bij ons altijd de laatste nieuwe mode. We zijn zeer erop uit om kleding te verkopen dat van goede kwaliteit is en een goede pasvorm heeft. Onze klanten zijn altijd van harte welkom. Ze worden goed bediend en de koffie staat altijd klaar. Ze gaan vrolijk naar huis.

Zijn jullie dicht geweest tijdens de crisis? Ja, we zijn net weer open een paar uur per dag. Ik ben erg positief ingesteld. In de toekomst zie ik de zaak echt wel weer goed draaiende te krijgen, de verkoop zal zeker terugkomen. Het heeft misschien even tijd nodig, maar alles komt goed.

Je bent gelukkig nog positief! Doen jullie dingen nu anders? We kunnen niet veel anders doen dan voorheen door corona. We kunnen alleen de mensen van harte welkom blijven heten in onze winkel en een leuk praatje maken. Dat heeft iedereen wel nodig op dit moment. Even een een steuntje in de rug geven en een lief woord voor de mensen hebben en dat doen we graag. Jullie verkopen niet ook online? We hebben geen webshop, maar we kunnen ons voorstellen dat mensen nu wel wat veiliger willen winkelen en kunnen daarom ook bij ons op afspraak komen winkelen. Dan komen ze in ieder geval geen andere klanten tegen. Daarnaast houden wij in de winkel ons altijd aan de veiligheidsregels. Bedankt voor het praatje en succes!

Loop eens binnen bij Vinchenti Mode!